Banner

Terugblik op het agrarische evenement: ontdek de kracht van slim agrarisch ondernemen!

15 februari 2024 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

De tips om je bedrijf toekomstbestendig te maken, waardevolle inzichten om grip te houden op je liquiditeit in deze uitdagende markt, het optimaal benutten subsidies. Dit waren maar een paar onderwerpen die werden besproken tijdens het agrarische evenement van Alfa waarbij we de kracht van slim ondernemen bespraken met ruim 500 klanten en relaties in de evenementenhal in Gorinchem en bij Van der Valk in Deventer. 

Deelnemers hadden de mogelijkheid om te kiezen uit een gevarieerd aanbod van 10 workshops, specifiek samengesteld met betrokkenheid voor de agrarische doelgroep. Hierdoor kon iedereen zijn of haar eigen programma samenstellen en profiteren van relevante informatie en kennis op maat.

Netwerken met collega ondernemers

Na een dag vol met leerzame workshops was er ook tijd voor ontspanning en netwerken tijdens onze informele borrel. Dit bood deelnemers de mogelijkheid om met elkaar na te praten, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Hartelijk dank!

Wij willen graag onze dank uitspreken aan alle deelnemers en onze collega’s die hebben bijgedragen aan het succes van 'De Kracht van Slim Agrarisch Ondernemen'. Het was een waardevolle gelegenheid om kennis te delen, te leren en de agrarische sector te versterken. Laten we samen verder bouwen aan een sterke agrarische toekomst! 

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke