Banner

Terugblik 2020 en vooruitzicht 2021 - Alfa Salaris en Personeel

22 december 2020 | Door:  Rolanda Jonkman

Terugblik 2020

Het afgelopen jaar was een veelbewogen jaar. Een jaar dat stond én staat in het teken van de Corona pandemie en de onzekerheid richting de toekomst, zowel op het gebied van gezondheid, maar ook bedrijfseconomisch. Dit heeft impact gehad op klanten, maar ook op al onze medewerkers van Alfa. We hebben een snelle ommezwaai gemaakt van face-to-face vergaderen naar digitale meetings. Oplossingsgericht denken en wendbaarheid hebben zeker in deze periode een extra dimensie gekregen. Ondernemers die het roer hebben omgegooid, bedrijfsactiviteiten hebben uitgebreid of zelfs hebben moeten besluiten om de voortgang te staken. Onze adviseurs hebben dit jaar nóg meer kunnen laten zien hoe dichtbij wij bij onze klanten staan. Door kritisch mee te kijken en mee te denken met de ondernemer om zo tot een op maat gemaakt advies te komen.

Vooruitzicht 2021

Ook 2021 zal onzekerheid met zich meebrengen. Ons streven is dan ook onze klanten van het beste advies te blijven voorzien. Onze medewerkers zijn volop in ontwikkeling en hebben in de Alfa leermaand afgelopen november hun kennis verder kunnen uitbreiden, ieder op zijn of haar eigen vakgebied.

Ons cluster is nog steeds volop groeiende, hieruit zijn ook weer mooie nieuwe vacatures ontstaan, die we in de loop van volgend jaar graag invullen. Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe baan of carrièreswitch op het gebied van salaris en personeel? Bekijk dan onze vacatures.
Hebben wij momenteel niet de juiste vacature beschikbaar voor jou of zoek je liever iets in een van onze andere vakgebieden binnen Alfa? Bekijk dan de vacatures binnen heel Alfa, wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuw talent! Neem gerust contact met ons op.

Rest ons jou hele fijne feestdagen te wensen met jouw dierbaren en een fantastisch mooi, gelukkig en gezond 2021! We hopen jou in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten. 

Rolanda Jonkman

Rolanda Jonkman

Directeur Salaris en Personeel

088 2531525 | rjonkman@alfa.nl


Meer over Rolanda