Remco Nonkes nieuwe directeur samenstelpraktijk Alfa Nijkerk

26 september 2016 | Door:  Wilco van der Spek

Met ingang van 1 oktober treedt Remco Nonkes toe tot het directieteam van Alfa Accountants en Adviseurs in Nijkerk. De 42-jarige Nonkes krijgt de verantwoordelijkheid over de samenstelpraktijk. Hij brengt zowel ervaring op regionaal (HLB Schippers) als landelijk niveau (BDO en PricewaterhouseCoopers) mee naar zijn nieuwe functie.

Om de groei van de samenstelpraktijk in goede banen te leiden, was de Alfa-vestiging in Nijkerk al langere tijd op zoek naar versterking. Die is dichtbij huis gevonden: Remco Nonkes woont in Nijkerk. “Niet alleen vanwege zijn ervaring en netwerk, maar vooral vanwege de klik hebben we de overtuiging dat Remco een heel mooie aanwinst is voor onze praktijk en ons team”, zegt directievoorzitter Wilco van der Spek. Hij gaat samen met directeur Ab van Norel en Nonkes de driekoppige directie van Alfa in Nijkerk vormen.

Remco Nonkes heeft na zijn heao-studie op Windesheim in Zwolle gewerkt in de controlepraktijk bij PricewaterhouseCoopers in Amersfoort en Utrecht. Na vijf jaar maakte hij in 2003 de overstap naar HLB Schippers in Amersfoort, een regionale keten van vier kantoren die gespecialiseerd is in het mkb. Toen zijn werkgever in januari 2013 werd overgenomen door BDO, verplaatste zijn werkterrein zich naar de samenstel/adviespraktijk van BDO in Apeldoorn. Met de overstap naar Alfa in Nijkerk komt hij weer terug op de thuisbasis.

Remco Nonkes nieuwe directeur samenstelpraktijk Alfa Nijkerk

Wilco van der Spek

Wilco van der Spek

Directievoorzitter

088 2533200 | wvdspek@alfa.nl


Meer over Wilco