Banner

Alfa in top 3 MT500  

21 juni 2023 | Door:  Fou-Khan Tsang

Op 20 juni is de MT500 gepubliceerd. Alfa behoort wederom tot de top 3 van bedrijven die het goed doen op het gebied van werkgeverschap in de categorieën Advocatuur, Accountancy en Management Consultancy. In de categorie duurzaamheid is de organisatie als tweede geëindigd, net als vorig jaar. “Duurzaamheid is een belangrijk aspect van ons bedrijf en we blijven ons inzetten om positieve impact te creëren op dit gebied”, aldus Fou-Khan Tsang, voorzitter van de raad van bestuur. 

De MT500 is het jaarlijkse verslag van een onderzoek naar de reputatie van Nederlandse bedrijven, dat MT/Sprout dit jaar voor de 23e keer liet uitvoeren. “Hoewel we iets zijn gezakt in vergelijking met voorgaande jaren, zijn we nog steeds trots op deze posities”, aldus Fou-Khan Tsang, voorzitter van de raad van bestuur van Alfa.  

Werkgeverschap: derde plaats 

Dit jaar een derde plaats en in 2021 en 2022 stond de organisatie zelfs op nummer 1 met betrekking tot werkgeverschap. “We zien dat de arbeidsmarkt stagneert, en het is fijn om te lezen dat werkgeverschap in de MT500 zo goed wordt beoordeeld. Hopelijk trekt dit ook nieuwe mensen aan”, aldus Marco Vermin, lid van de raad van bestuur en verantwoordelijk voor hr. De organisatie kent volop mogelijkheden om groot te worden in wat echt telt en om je te ontwikkelen als mens en professional.  

Duurzaamheid: tweede plaats 

Voor het tweede jaar op rij is Alfa op de tweede plaats zijn geëindigd in de categorie duurzaamheid. “Dit is een belangrijke erkenning van ons voortdurende streven naar een duurzame bedrijfsvoering. Als B Corp zijn we toegewijd aan het vinden van een evenwicht tussen winst en positieve impact op de samenleving en het milieu. Het behalen van deze hoge positie onderstreept dit resultaat”, aldus Tsang.  

Algemene ranglijst: zesde plaats 

In de algemene ranglijst is de organisatie gedaald van de tweede plaats in 2022 naar de zesde plaats in 2023. Desalniettemin bevindt Alfa nog steeds in de top 10 binnen de categorie. Die klassering dankt Alfa aan de optelsom van vijf onderdelen: klantgerichtheid, productleiderschap, de kwaliteit van de uitvoering, goed werkgeverschap en duurzaamheid.  

Dank je wel! 

Via deze weg wil Alfa haar medewerkers, klanten en relaties bedanken voor hun voortdurende steun en inzet. Samen blijven we werken aan het versterken van ons bedrijf en het creëren van positieve impact. 

Fou-Khan Tsang

Fou-Khan Tsang

Voorzitter Raad van Bestuur

| ftsang@alfa.nl


Meer over Fou-Khan