Banner

Alfa Accountants en Adviseurs: 33e vestiging in Amersfoort

12 juli 2017

Alfa Accountants en Adviseurs neemt met ingang van 1 november 2017 EQUITY Accountants & Adviseurs over. Daardoor krijgt Alfa er een vestiging bij in Amersfoort. Met die toevoeging komt het kantorennetwerk van Alfa op 33 vestigingen.

De vestiging in Amersfoort ligt centraal in het werkgebied. Dicht bij de vestiging in Nijkerk waar naast de samenstelpraktijk, ook Alfa Registeraccountants en Alfa Consultants vertegenwoordigd zijn. Drs. Remco Nonkes RA, directeur van de samenstelpraktijk Nijkerk wordt verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging: “Alfa heeft interesse getoond in EQUITY omdat deze organisatie gevestigd is in de stad Amersfoort en al een mooi netwerk heeft opgebouwd in de regio Amersfoort, ’t Gooi en Amsterdam. Het is economisch gezien een sterke regio”

Met ingang van 1 november zal EQUITY voor 100 procent onderdeel uitmaken van Alfa. Alle collega’s treden in dienst bij Alfa. Het kantoor blijft gevestigd aan de Maanlander 35 te Amersfoort. Martin van der Brug en Rudi Düpper, huidige partners, blijven als adviseur betrokken bij de organisatie.

Over Alfa

Alfa is een adviesorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf. Met meer dan 900 medewerkers biedt Alfa ondersteuning op het gebied van accountancy, audit (o.a. ISAE3402), fusie & overnames, belastingen, salaris en personeel, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt. Met 33 kantoren (per 1 november) verdeeld over geheel Nederland, geeft de organisatie ook letterlijk invulling aan de slogan ‘Overal dichtbij’. Alfa viert dit jaar haar jubileum en bestaat 75 jaar.