Sascha  van der Meer

Sascha van der Meer

Implementatie regisseur

Sinds 1 februari 2020 ben ik bij Alfa in dienst als portfoliomanager en relatiemanager voor cluster Aalsmeer. Als portfoliomanager houd ik mij bezig met de uitvoering van de veranderagenda binnen ons cluster. Mijn ervaring met transformatie programma’s en projectmanagement komen hierbij zeker van pas.

Ik vind het heel leuk om met innovaties bezig te zijn en lever graag mijn bijdrage aan het verandertraject waarin Alfa zit zodat Alfa een wendbare organisatie is en blijft in de toekomst. Dit doe ik ook graag in mijn rol als relatiemanager waarbij de toekomst van de klant centraal staat en de bijdrage die wij Alfa kunnen leveren om ervoor te zorgen dat de strategische doelen van de klant gerealiseerd worden.

Ik ben in diverse rollen werkzaam geweest. Ooit begonnen als financial consultant bij Andersen en later bij Deloitte. Daarna overgestapt naar het bedrijfsleven en in diverse financiële management functies werkzaam geweest. Mijn laatste twee functies waren projectmanagement rollen in wereldwijde transformatie programma’s waarbij het standaardiseren van financiële processen, de implementatie van software en het change management proces binnen de organisatie centraal stonden.

Wat ik waardeer in Alfa is de ruimte voor initiatief en creativiteit, het enthousiasme van de mensen en de open communicatie. Zelf ben ik ook een enthousiast positief ingesteld mens, ondernemend van aard en gedreven om resultaten te behalen.

 

 


Recente artikelen van Sascha

“Met Mijn Alfa hebben we nu maximaal inzicht in onze administratie”

“Met Mijn Alfa hebben we nu maximaal inzicht in onze administratie”

5 september 2023

Als gebruiker van AgriNota was de overstap naar Mijn Alfa voor Hoogendoorn Plants in Luttelgeest geen grote verandering. “Mijn Alfa lijkt op AgriNota, maar is een stukje verbeterd."

"Facturen verwerken met Mijn Alfa wijst zichzelf"

31 mei 2023

Ronald Eijgenhuijsen, eigenaar van Eijgenhuijsen Grafische Projecten over het online platform Mijn Alfa: “Ik vind het supergebruiksvriendelijk.”

Houd grip op je facturen door digitale factuurverwerking via Mijn Alfa

Houd grip op je facturen door digitale factuurverwerking via Mijn Alfa

3 mei 2023

'Het neemt heel veel werk uit handen', zegt Bo van Glas Groenten, het verwerkingsbedrijf in groenten en fruit in Broek op Langendijk. Hoe ervaart zij de toegevoegde waarde?

Digitale factuurverwerking neemt een succesvolle vlucht: de eerste 1.000 klanten op Mijn Alfa

Digitale factuurverwerking neemt een succesvolle vlucht: de eerste 1.000 klanten op Mijn Alfa

4 juli 2023

Zodra de klanten van Mijn Alfa facturen ontvangen, leveren ze die direct digitaal aan. Geen papieren rompslomp meer en zo is de administratie direct helemaal bij.

Maak nu gebruik van Mijn Alfa voor jouw digitale factuurverwerking

Maak nu gebruik van Mijn Alfa voor jouw digitale factuurverwerking

28 februari 2023

We introduceren een nieuw platform voor digitale factuurverwerking. Via het platform Mijn Alfa kun je digitale facturen aanleveren, inzien en eenvoudig SEPA betaalbestanden aanmaken.