Banner

Kom je bijpraten met Alfa tijdens HortiContact 2018?

6 februari 2018 | Door:  René Grootscholten

Het is een jaarlijks terugkerend ‘agendapunt’ voor veel tuinbouwondernemers: HortiContact. Ook dit jaar is de Evenementenhal in Gorinchem drie dagen lang het epicentrum van de nationale tuinbouw. Alfa is een van de vaste standhouders. We verwelkomen je in stand nummer 367.

Natuurlijk spreken jij en je vaste Alfa-contactpersoon elkaar al regelmatig. Bijvoorbeeld als er een vraag is over de liquiditeit of als je meer wilt weten over een actuele subsidie. Maar juist een bezoek aan HortiContact is een ideaal moment om eens ongedwongen met elkaar van gedachten te wisselen. Hoe draait het momenteel? Waar loop je tegenaan? En hoe zie je de toekomst op kortere of langere termijn? Misschien dat zo’n oriënterend gesprek in Gorinchem op een later moment tot een vruchtbaar vervolggesprek voor je bedrijf kan leiden.

Zomaar ‘een bakkie’

En natuurlijk heten we je ook welkom om zomaar ‘een bakkie’ te komen doen en het over heel andere onderwerpen te hebben: de ups en downs van de bitcoin, de kansen van Max Verstappen in het nieuwe seizoen of de teleurstelling dat je dit jaar wéér niet op natuurijs kon schaatsen. Want een uitstapje naar HortiContact 2018 is toch ook vooral een moment om even de zaak de zaak te laten. Met ongeveer 500 exposanten is er in de Evenementenhal in Gorinchem in ieder geval genoeg te doen.

Namens Alfa zijn we 20, 21 en 22 februari present met al onze tuinbouwadviseurs. In stand nr. 367 staan we je graag te woord.

Tot ziens!

René Grootscholten

René Grootscholten

Bedrijfskundig adviseur


Meer over René