De ondernemende mens centraal

Als specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering staan we voor u klaar. Betrouwbaar en deskundig. Zeker als het gaat om uw financiële zaken. Betrokkenheid staat voorop in onze aanpak.
Uw branche of sector en Alfa
Ondernemen vraagt om een betrokken partner. Iemand die weet waar hij of zij over praat. Alfa is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. In een aantal branches en sectoren zijn wij expert en deze lichten wij graag nader toe.
Uw dienst en Alfa
Alfa werkt voor een groot aantal ondernemingen in zeer uiteenlopende branches en sectoren. In onze beroepsvisie past een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij de onderneming van onze relaties. Aandacht voor de (ondernemende) mens (zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten) staat daarbij centraal. Wij zouden graag meewerken om van uw bedrijf een nog groter succes te maken. Daarom geven wij hieronder een overzicht van de zaken waarbij Alfa u van dienst kan zijn.
Afspraak maken
Wilt u meer weten over Alfa Accountants en Adviseurs of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Vul dan uw gegevens in op onderstaand contactformulier.
Bedrijfsnaam

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Ik wil graag een gesprek met
Bent u klant
Toelichting
Verzenden
Bedankt voor het invullen van het formulier.
Alfa neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

De nettolijfrente, wat moet ik daar nu mee?

Recentelijk is er een wetsvoorstel aangenomen dat de pensioenopbouw verder beperkt. Naast de beperking van de opbouw van oudedagsvoorzieningen is er ook een nieuwe mogelijkheid bedacht om pensioen aan te vullen, de zogenoemde nettolijfrente.

 Alfa tweets

Een zilveren pensioen

Is het ZZP-pensioen gered nu er voor ZZP-ers een eigen pensioenfonds komt? Nee, ZZP-ers blijven kwetsbaar op dat vlak. De kern is dat zij vaak het geld niet hebben om voor hun pensioen te sparen. Verzilvering kan wellicht helpen.

 Meer nieuws

 Agenda

Ondernemersspreekuur bij Alfa Heythuysen, Iedere eerste vrijdag van de maand,  Heythuysen

Starterstraining