Share |
 
De ondernemende mens centraal

Als specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering staan we voor u klaar. Betrouwbaar en deskundig. Zeker als het gaat om uw financiële zaken. Betrokkenheid staat voorop in onze aanpak.
Uw branche of sector en Alfa
Ondernemen vraagt om een betrokken partner. Iemand die weet waar hij of zij over praat. Alfa is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. In een aantal branches en sectoren zijn wij expert en deze lichten wij graag nader toe.
Uw dienst en Alfa
Alfa werkt voor een groot aantal ondernemingen in zeer uiteenlopende branches en sectoren. In onze beroepsvisie past een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij de onderneming van onze relaties. Aandacht voor de (ondernemende) mens (zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten) staat daarbij centraal. Wij zouden graag meewerken om van uw bedrijf een nog groter succes te maken. Daarom geven wij hieronder een overzicht van de zaken waarbij Alfa u van dienst kan zijn.
Afspraak maken
Wilt u meer weten over Alfa Accountants en Adviseurs of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Vul dan uw gegevens in op onderstaand contactformulier.
Bedrijfsnaam

Naam
Adres
Postcode en Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Ik wil graag een gesprek met
Bent u klant
Toelichting
Verzenden
Bedankt voor het invullen van het formulier.
Alfa neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Opnieuw subsidie voor regeling Veiligheid kleine bedrijven

Vanaf 15 april 2014 gaat de subsidieregeling Veiligheid kleine bedrijven weer van start. Het ministerie van Veiligheid en Justitie heeft hiervoor opnieuw budget beschikbaar gesteld. Met de regeling wil het ministerie de veiligheid bij het midden- en kleinbedrijf (mkb) vergroten.

 Alfa tweets

Nieuwsbrieven Alfa verschenen

Onze maandelijke nieuwsbrieven Agrarisch, MKB en Tuinbouw zijn verschenen.

 Meer nieuws

 Agenda


Cijfers die Spreken 2014