Professionals

Ben jij een deskundig professional, zoekende naar een mooie uitdaging? Als full-service accountants- en advieskantoor hebben wij alles in huis om de ondernemer te voorzien van advisering van de bovenste plank.

​Werken bij Alfa betekent werken met deskundige collega’s die zich iedere dag inspannen voor een goede  service richting de klant. Werken met een focus op kwaliteit, een positief-kritische instelling en adviseren met een rechte rug.

Full-service?

Wij hebben alle kennis en kunde in huis om onze klanten breed en compleet van dienst te zijn. Onze organisatie bestaat uit assistent accountants (zowel in de samenstel- als controlepraktijk), fiscaal adviseurs, juridisch adviseurs, controleleiders, accountants, relatiemanagers, agrarisch bedrijfskundig adviseurs, subsidieadviseurs, salarisadministrateurs en personeelsadviseurs.

Onze groei biedt jou kansen

Alfa groeit. Zowel in omvang als in resultaat, in klanten en in medewerkers. Hierdoor krijgen collega’s de mogelijkheid om meer verantwoordelijkheid te dragen en zijn we als organisatie zoekende naar nieuwkomers die met ons mee willen groeien. Samen zetten we de schouders onder onze organisatie en blijven we scherp op het continu verbeteren van onze dienstverlening. Met samen bedoelen we dan ook echt samen, aangezien iedere medewerker de kans krijgt om financieel te participeren in onze organisatie. Zo beschikt onze organisatie over zo’n 700 eigenaren. Hoe dit precies in zijn werk gaat, lees je hier.

Kennismaken?

Inmiddels ken je Alfa iets beter. Samengevat: een full-service kantoor, passie voor lokaal ondernemerschap en het verlangen om dichtbij onze klanten te staan. 

Als jij enthousiast wordt van bovenstaande informatie, is het tijd dat jij je aan ons voorstelt. Of je nu wilt werken als Accountant AA, Fiscaal adviseur, Agrarisch bedrijfskundig adviseur of Relatiemanager, wij willen graag met je kennismaken. Wellicht staat jouw volgende baan al tussen onze vacatures. Mocht dit niet zo zijn, willen we je van harte uitnodigen om een open sollicitatie te verzenden.

Meer weten? Lees eens over onze werksfeer, de Alfa Academie of onze arbeidsvoorwaarden.