Gert-Jan van Grootheest

Gert-Jan van Grootheest

Bedrijfskundig adviseur

Ik ben werkzaam als Bedrijfskundig Adviseur op het gebied van Omgevingsadvies. Bestemmingsplannen en vergunningen zijn mijn specialiteit. Welke toestemmingen heb jij als ondernemer nodig? Dit geldt voor zowel de agrarische sector, mkb en de industriële sector. Ik help je graag bij deze vraagstukken.

Daarnaast heb ik nog een specialiteit: Ik vertaal jouw plannen en gedachten naar een tekening. Dit kan een situatieschets van jouw bedrijfsinrichting zijn of een complete bedrijfsplattegrond waarin milieu-gerelateerde zaken zijn opgenomen. Te denken valt aan een bijlage bij een Natuurvergunning bij de Provincie of een Melding activiteitenbesluit bij de Omgevingsdienst. Daarnaast help ik klanten graag met het maken van tekeningen welke nodig zijn om omgevingsvergunningen verleend te krijgen.

Samen met mijn collega’s staan we klaar om al jouw Omgevingsadvies-vragen te beantwoorden.


Recente artikelen van Gert-Jan

Hoe zit het met mijn vergunningen?

Hoe zit het met mijn vergunningen?

1 december 2021

Wanneer heb ik een vergunning nodig of moet ik daar melding van doen? Deze vraag moet beantwoord worden als er wijzigingen in gebouwindeling of gebruik plaats vinden.

Ook voor omgevingsadvies kan je bij Alfa terecht

Ook voor omgevingsadvies kan je bij Alfa terecht

14 mei 2021

ROM staat voor Ruimtelijke ordening en Milieu. Voor zaken zoals bestemmingsplannen en stikstof, geur en fijnstof zijn er goedkeuringen op dit vlak nodig.

“Ik dacht: een boekhoudkantoor, wat moet ik daar nu doen?”

“Ik dacht: een boekhoudkantoor, wat moet ik daar nu doen?”

1 december 2020

Bedrijfskundig adviseur staat er achter de naam van Gert-Jan Grootheest. Ja, die hebben we meer onder onze 1000 medewerkers. Maar het specialisme van Gert-Jan is minder alledaags.