Ik ben al jaren belastingadviseur. Dit lijkt saai, maar is een ontzettend dynamisch en leuk vak. Ik heb de mogelijkheid om dagelijks puzzels op een creatieve manier te mogen oplossen en klanten te helpen met hun vragen. Het geeft enorm voldoening ondernemers te ontzorgen zodat zij zich kunnen richten op de zaken die zij belangrijk vinden.

In de praktijk houd ik mij bijna met alle belastingwetging bezig. De afgelopen jaren word ik steeds vaker ingeschakeld bij vermogens- en inkomensvraagstukken. Dit is de advisering rondom bedrijfsovernametrajecten en het inrichten van pensioenplanningen. In het verlengde begeleid ik regelmatig herstructurering.

Naast mijn werkzaamheden als adviseur ben ik tevens voorzitter van twee specialistengroepen op het gebied van Financiële en planning en Estate planning. Ook ben ik deelnemer / secretaris van de specialistengroep Estate planning van het Register Belastingadviseurs en de kennisgroep DGA en BV.

Omdat ik het erg leuk vind om kennis over te dragen, geef ik met grote regelmaat interne en externe presentaties  en verzorg ik (gast)colleges op een hogeschool Windesheim.

Als ik niet werk, sport ik regelmatig. Ik doe aan Braziliaans Jiu Jitsu en aan fitness.  Daarnaast kook ik graag. Met name mijn kookkunsten op het terrein van de Italiaanse  en Thaise keuken worden erg gewaardeerd door mijn vrouw en dochters. 


Recente artikelen van Dick

Fiscaal verstandig investeren in de anderhalvemetersamenleving

Fiscaal verstandig investeren in de anderhalvemetersamenleving

7 mei 2020

Ondernemers maken plannen om te kunnen voldoen aan de eisen van de anderhalvemetersamenleving. Hiervoor moet in veel gevallen geïnvesteerd worden. Hoe doe je dat nu slim?

Regel juist in deze coronatijden je privézaken goed!

Regel juist in deze coronatijden je privézaken goed!

10 april 2020

Je loopt zomaar de kans corona te krijgen. Hoewel gelukkig veel mensen ook weer beter worden is dat helaas niet in alle gevallen zo. Het is daarom raadzaam om voorzieningen te treffen.