Banner

Terugblik Social Impact Day Zwolle

2 december 2019

Alfa Accountants en Adviseurs Zwolle is partner van Social Impact Day, hét ondernemersevent over toekomstbestendig ondernemen in de regio Zwolle. Een event georganiseerd, met een missie: laten zien dat het anders moet én anders kan. En dat gebeurde op 19 november in Schouwburg Odeon in Zwolle waar 250 deelnemers aanwezig waren voor Social Impact Day 2019.

Winst gaat niet alleen over geld. Dat werd (pijnlijk) duidelijk uit de door Alfa gesponsorde hoofdspreker van Jan Terlouw en uit de verhalen en ondernemerslessen van Maurits Groen (WakaWake en Kipster) en Hans Stegeman (Triodos). De vier praktische sessies zorgden voor een extra verdieping over de meerwaarde van inclusief werkgeverschap, circulair ondernemen, het opschalen van impact en het belang van hoop voor duurzame transities. Vijf pitches van circulaire koplopers uit de regio voor de Circulair Ondernemen Award 2019 lieten zien, dat er al veel moois gebeurt.

Alfa is er trots op dat het mede dankzij onze bijdrage een succesvolle en inspirerende bijeenkomst is geweest. Wij willen graag de beweging van toekomstbestendig ondernemen in de regio blijven versterken.

Kijk terug op Social Impact Day Zwolle met deze foto's en de aftermovie.