Banner

Simon Koskamp nieuwe businesscontroller voor meerdere Alfa kantoren Oost-Nederland

15 juni 2020 | Door:  Barbara van Raaij

Alfa kantoren in de Achterhoek, Twente-Salland en Zwolle hebben de handen ineengeslagen en hebben een gezamenlijke businesscontroller aangesteld. Afgelopen week is Simon Koskamp in de rol als nieuwe businesscontroller gestart. Simon heeft bij diverse bedrijven gewerkt en heeft er zin in om de kantoren te helpen om verder te groeien en te verbeteren. Welkom nieuwe Alfa-ster Simon! 

Simon aan het woord

Hallo allemaal,
 
Graag wil ik mijzelf voorstellen aan jullie. Ik ben Simon Koskamp en ben 36 jaar. Samen met mijn vriendin Anne en onze drie meisjes (Jet & Suze (7) en Fien (5) ben ik woonachtig in Dinxperlo.
 
Veel tijd breng ik door met mijn gezin en daarnaast mag ik graag met vrienden en familie leuke dingen doen. Zo ben ik minimaal één keer per week te vinden bij onze plaatselijke voetbalclub om te trainen met vrienden en af en toe een wedstrijd te spelen. Vorig jaar heb ik mijn master behaald aan Nyenrode (Master of science in Controlling), jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen is wat mij erg aanspreekt.
 
Bij Alfa zal ik gaan werken als business controller voor drie clusters (Achterhoek, Twente-Salland en Zwolle). Voor mij is de rol van business controller een bekende rol, voorheen bij Rabobank, Enexis en Triferto heb ik ook deze rol bekleed. Voor Alfa is het een nieuwe rol waar ik samen met jullie met veel plezier invulling aan wil geven. Mijn manier van werken is te typeren als open, eerlijk en direct waarbij ik het belangrijk vind om eerst de achtergrond te leren kennen van de situatie alvorens met verandervoorstellen te komen.
 
Alfa heb ik tot nu toe leren kennen als een werkgever met oog voor de menselijke kant, ontwikkeling en balans werk en privé is belangrijk. Dit zijn waarden die voor mij ook heel belangrijk zijn. Vanuit een juiste balans ben je in staat om de beste prestaties te leveren, zowel zakelijk als privé.
 
Ik kijk er naar uit de samenwerking met jullie aan te gaan.
 
Met vriendelijke groet,
 
Simon
 
Barbara van Raaij

Barbara van Raaij

Medewerker Marketing & Communicatie

| bvanraaij@alfa.nl


Meer over Barbara