Presentatie fiscale positie van de directeur grootaandeelhouder

18 oktober 2018 | Door:  Dick Leeuw

De positie van de directeur grootaandeelhouder en daarmee ook de BV maakt al jaren een belangrijk onderdeel uit van de fiscale regelgeving en de rechtspraak. Naast beperkingen biedt nieuwe wetgeving en rechtspraak ook altijd weer mogelijkheden voor de directeur grootaandeelhouder en de BV. Ook dit jaar zijn er weer de nodige aandachtspunten.

Middels een interessante presentatie voor directeuren grootaandeelhouders willen wij de huidige fiscale en juridische mogelijkheden en onmogelijkheden schetsen. Hierbij ben je van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Doelstelling is dat wij een aantal praktische handreikingen geven waarmee je in de praktijk je voordeel kunt doen.

Deze presentatie vindt plaats op dinsdag 20 november 2018 bij Van der Valk Hotel Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle.
Ontvangst vanaf 19.45 uur
Start programma om 20.00 uur

Tijdens deze avond zullen de heren mr. R.D. (Dick) Leeuw en mr. R.J. (Reinder) Hartmans met betrekking tot het voorgaande aandacht besteden aan o.a. de volgende onderwerpen:

Mocht u deze interessante avond willen bijwonen dan stellen wij het op prijs dat u zich, in verband met de organisatie, vooraf opgeeft. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.  U kunt zich aanmelden via onderstaande button.

Aanmelden

Dick Leeuw

Dick Leeuw

Belastingadviseur

088 2532778 | dleeuw@alfa.nl


Meer over Dick