Banner

Openingstijden december 2020

1 december 2020 | Door:  Jonny Hilberink

Het jaar 2020 loopt weer ten einde. Een jaar waarin alles anders was dan anders. Corona heeft een enorme impact gehad, zowel zakelijk als privé. Dat ook in 2021 Corona nog invloed zal hebben is vrijwel zeker. De nieuwe 1,5 meter samenleving, de onzekerheden en het 'nieuwe normaal' is voor iedereen zwaar. De komende feestdagen zullen ook anders dan anders verlopen. Wellicht is 'stay safe, stay home' de belangrijkste boodschap deze kerst. 

Ook de komende feestdagen zullen net als altijd de ups en downs van het afgelopen jaar nog eens de revue passeren. Ook wordt er vooruit geblikt naar wat het nieuwe jaar ons kan gaan brengen. Als jouw accountant en adviseur dragen wij daar graag een steentje aan bij. Door dichtbij je te staan als je ons nodig hebt.

De decembermaand zorgt vaak voor onduidelijkheid bij klanten. Wanneer kunnen ze je wel en wanneer kunnen ze je niet bereiken? De Alfa kantoren Zwolle, Meppel en IJsselmuiden zijn dagelijks geopend van 08.15 tot 16.45 uur, met uitzondering van vrijdag 31 december. Dan zijn wij de hele dag gesloten. 

Wij danken je voor de fijne samenwerking en wensen jou en je dierbaren namens alle medewerkers van Alfa fijne feestdagen en een goed en voorspoedig 2021.

 

Jonny Hilberink

Jonny Hilberink

Directievoorzitter

088 2533058 | jhilberink@alfa.nl


Meer over Jonny