Banner

Informatiebijeenkomsten Cijfers die Spreken

31 mei 2022 | Door:  Jan-Willem van Beek

Wat fijn dat we na lange tijd weer een live bijeenkomst kunnen organiseren en als Alfa weer Overal dichtbij kunnen zijn. Wij hechten ontzettend veel waarde aan dit soort bijeenkomsten en fijn  verheugd je te informeren dat wij weer on-road gaan en relatieavonden organiseren voor onze agro-ondernemers.

Gedurende deze avond praten wij je graag bij over de actualiteiten op financieel, strategisch, fiscaal en bedrijfskundig gebied.

Wij nodigen je graag uit voor onze informatiebijeenkomsten, waarin we een nadere toelichting geven op de cijfers en trends, rondom het thema: ‘Hoe houd ik als melkveehouder mijn inkomen op peil?’

Data en locaties

De avonden starten om 20.00 uur en de presentaties duren tot 22.00 uur. Na afloop is er ruimte om na te praten en jouw vragen aan ons te stellen.

Programma

19.45 uur: Ontvangst
20.00 uur: Aanvang programma

22.00 uur: Drankje en hapje

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Klik op de aanmeldbutton hieronder en meld je aan voor één van de bijeenkomsten. Er zijn aan deze bijeenkomsten geen kosten verbonden. Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail zwolle@alfa.nl of telefoonnummer 088-2533050 om je aanmelding door te geven.

Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introducee is van harte welkom.

Tot ziens op een van onze bijeenkomsten!

Aanmelden

Jan-Willem van Beek

Jan-Willem van Beek

Bedrijfskundig adviseur agrarisch

088 2533105 | jvanbeek@alfa.nl


Meer over Jan-Willem