Banner

Informatiebijeenkomst 'Sparen of beleggen'

17 maart 2020 | Door:  Jonny Hilberink

Door de lage spaarrente is beleggen een actueel onderwerp. Beleggen blijkt vaak lastiger dan mensen denken. Hoge rendementen is waarnaar de belegger op zoek is. Maar wie rendement zegt, zegt ook risico. Hoe kunnen deze risico’s worden verminderd? En welke risico’s moet je nemen om jouw wensen te realiseren?

Wij begrijpen dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Er is zoveel aanbod, je krijgt zoveel in jouw brievenbus. Waar moet je op letten, welke vragen moet je stellen en wat moet je zeker niet doen.

Wij praten je graag, samen met Michiel van Vugt van NNEK Vermogensbeheer, bij over dit onderwerp. Michiel is auteur van onder andere het boek ‘Net iets Slimmer' en is een veelgevraagd spreker. Hij heeft als doelstelling om 10.000.000 mensen te inspireren het beste uit hun leven te halen. Verwacht dan ook geen commercieel verhaal, maar een eerlijk en helder verhaal over beleggen.

In de bijeenkomst zal door Dick Leeuw, belastingadviseur en financieel planner, worden ingegaan op de manier waarop je het hoogste fiscale rendement kan halen zonder extra risico. Na afloop bieden we je graag een drankje en hapje aan, en is er uiteraard de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Doelstelling is dat wij je een aantal tips geven waarmee jij je financiële wensen kunt verwezenlijken.

Programma

19.45 uur     Inloop

20.00 uur     Opening door Jonny Hilberink

20.10 uur     Prestentatie door Michiel van Vugt

21.00 uur     Pauze

21.15 uur     Presentatie door Dick Leeuw

22.00 uur     Afsluiten en napraten

Datum en locatie

Dinsdag 17 maart
Hotel Van der Valk, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle

Aanmelden?

Klik op de aanmeldbutton hieronder en meld je aan voor deze informatiebijeenkomst.
Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail zwolle@alfa.nl of telefoonnummer 088-2533050 om je aanmelding door te geven.

Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introducé is van harte welkom.

Er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden.

Aanmelden

 

Jonny Hilberink

Jonny Hilberink

Directievoorzitter

088 2533058 | jhilberink@alfa.nl


Meer over Jonny