Banner

Informatieavond Fit for the future

3 oktober 2023 | Door:  Anne-Christien Kruizinga

Met veel enthousiasme organiseren wij op 3 oktober a.s. een informatieavond met als thema “Fit for the Future”. Tijdens deze bijeenkomst zullen we verschillende onderwerpen bespreken die relevant zijn voor uw rol als directeur grootaandeelhouder.

De wereld van ondernemerschap is voortdurend in beweging, en het is van cruciaal belang om voorbereid te zijn op de uitdagingen van de toekomst. Tijdens deze bijeenkomst zullen we de nieuwste fiscale ontwikkelingen bespreken die voortvloeien uit Prinsjesdag, zodat u op de hoogte bent van de veranderingen die van invloed kunnen zijn op uw bedrijf en persoonlijke situatie. Daarnaast willen we u adviseren over het financieren van groei en bedrijfsoverdracht. Het verkrijgen van financiering en het uitbreiden van uw bedrijf zijn belangrijke aspecten van ondernemerschap. We zullen u voorzien van waardevolle inzichten en strategieën om u te helpen bij het realiseren van groeien het benutten van kansen op het gebied van bedrijfsoverdracht. Deze bijeenkomst biedt ook een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers. U kunt waardevolle inzichten opdoen en contacten leggen die uw zakelijke activiteiten kunnen versterken.

Programma

• Fiscale actualiteiten
• Actualiteiten Prinsjesdag
• Financieren van groei
• Bedrijfsoverdracht

Locatie

Hotel Van der Valk
Nieuwleusenerdijk 1, 8021 PH Zwolle

De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. 

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen?
Je kunt je aanmelden via onderstaande button, via zwolle@alfa.nl, of telefonisch 088 2533050. Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introducé is van harte welkom.

Aanmelden informatieavond Fit for the future

Graag tot ziens op 3 oktober.

Anne-Christien Kruizinga

Anne-Christien Kruizinga

Belastingadviseur

088 2533081 | akruizinga@alfa.nl


Meer over Anne-Christien