Banner

Een beetje warmte voor jou.......

30 september 2019 | Door:  Jonny Hilberink

Van 1 tot en met 8 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats. In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. De Week tegen Eenzaamheid vraagt aandacht voor dit probleem met de oproep: "Kom erbij!". Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door bijvoorbeeld het organiseren van een activiteit.

Ontmoeting

Ook Alfa cluster Zwolle draagt haar steentje bij. Wij geven in de Week tegen Eenzaamheid aan alle bezoekers die onze kantoren Zwolle, Meppel en IJsselmuiden bezoeken een beetje warmte weg. De boodschap die wij meegeven is om dit zakje warmte te nuttigen met iemand die eenzaam is of het even wat moeilijker heeft. Zo hopen wij dat iemand net even dat kleine beetje extra aandacht krijgt en even zijn zorgen vergeet.

Eén tegen eenzaamheid

Eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. Ook jij kan er voor kiezen om iemand het gevoel te geven dat de wereld wél op hem wacht. Een klein gebaar kan een wereld van verschil maken. 

Met dit kleine gebaar van warmte wil Alfa bijdragen aan een betere wereld. Immers, Alfa is overal dichtbij, ook bij de maatschappij.

De presentjes zijn gemaakt door de medewerkers van De Linde in Hasselt. Hier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een beperking de kans om aan de slag te gaan en hun talenten te ontwikkelen.

 

 

Jonny Hilberink

Jonny Hilberink

Directievoorzitter

088 2533058 | jhilberink@alfa.nl


Meer over Jonny