Bijeenkomst ‘digitaal boekhouden met Agrinota' voor starters en gevorderden

24 oktober 2018 | Door:  Bauke Nieuwenhuis

Alfa Accountants en Adviseurs organiseert een tweetal bijeenkomsten over Agrinota, een facturenplatform voor de agrarische sector. Het is een initiatief van Alfa met als doel om de uitwisseling van facturen te digitaliseren en te vereenvoudigen. Niet alleen voor jou als klant, maar ook voor leveranciers en Alfa. Daarbij zijn tegelijkertijd al je facturen gearchiveerd en deze kun je 24/7 raadplegen, waar je ook bent.

Nog niet bekend met Agrinota?

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bewaren bij je papieren facturen. Kan het niet efficiënter? Ja, met Agrinota. Facturen kan je digitaal archiveren en uitwisselen. Je krijgt als het ware een online facturenmap. Wij willen Agrinota graag bij je introduceren.

Geïnteresseerd in Agrinota? Meld je aan voor de startersbijeenkomst en maak kennis van Agrinota.

Al bekend met Agrinota?

Meld je dan aan voor de bijeenkomst voor gevorderden. Leer nog meer over Agrinota dan je nu al weet.

Data en locatie

Zowel de starters- als de gevorderden bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Alfa Zwolle, Zeven Alleetjes 3, 8011 CV, Zwolle. Inloop is vanaf 9.45 uur, de bijeenkomst start om 10.00 uur en zal duren tot 12.00 uur.

Aanmelden?

Klik op de aanmeldbutton onderaan deze mail en meld je aan voor de starters- of de gevorderdenbijeenkomst.

Er zijn aan deze bijeenkomsten geen kosten verbonden.

Verhinderd?

Ben je niet in de gelegenheid om een van de bijeenkomsten bij te wonen, maar heb je wel interesse? Stuur een e-mail naar meppel@alfa.nl.

Aanmelden

Bauke Nieuwenhuis

Bauke Nieuwenhuis

Kantoorleider

088 2533069 | bnieuwenhuis@alfa.nl


Meer over Bauke