Banner

Bijeenkomst Fiscaal up to date?

11 oktober 2021 | Door:  Arjan Jans

Overal dichtbij was een uitdaging het afgelopen anderhalf jaar. Dit najaar lijkt het erop dat wij elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. Met veel enthousiasme organiseren wij op 11 oktober a.s. een informatie-avond over de fiscale positie van de directeur grootaandeelhouder.

Als DGA ben je altijd druk en is het moeilijk tijd te vinden om eens na te denken over strategische zaken van je bedrijf. Daarom organiseren wij een informatie-avond waarbij wij je in een kort tijdsbestek bijpraten over de belangrijkste veranderingen en kansen om je bedrijf te optimaliseren. Laat je verrassen door onze kenners. Er komen veel onderwerpen voorbij om je te inspireren en om je te helpen het beste uit je bedrijf te halen.

Datum en locatie

Maandag 11 oktober 2021
Van der Valk Hotel Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle

De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Halverwege hebben wij een pauze en de presentaties duren tot ± 22.00 uur. Daarna is er ruimte om na te praten en jouw vragen aan ons te stellen.

Corona

Wij zullen de landelijke richtlijnen van het RIVM volgen voor het organiseren van een bijeenkomst. Dit kan betekenen dat de groepsgrootte aangepast kan worden en dat er nog een tweede lezing georganiseerd gaat worden op een ander moment. Ook kan het programma aangepast worden en dit heeft met name invloed op het napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Klik op de aanmeldbutton hieronder en meld je aan voor deze bijeenkomst. Er zijn aan deze bijeenkomsten geen kosten verbonden.
Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via e-mail zwolle@alfa.nl of telefoonnummer 088-2533050 om je aanmelding door te geven.

Aanmelden

Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Een introducee is van harte welkom.

Programma

De presentaties zullen worden gegeven door onze fiscaal adviseurs Anne Christien Kruizinga, Bernadette Kamp en Reinder Hartmans. Zij zullen aandacht besteden aan onder andere de volgende onderwerpen:

Prinsjesdag en overige actualiteiten
- Is jouw bedrijfsstructuur nog optimaal?
- De tariefsopstapjes worden groter.
- Past de BV structuur bij jouw uitgavenpatroon?

Beleggen in de BV of juist privé, je ‘pensioengeld’ veilig stellen, geld op de bank of bijvoorbeeld in onroerend goed (negatieve rente).

Geld verdienen met duurzaamheid; Subsidies, fiscale regelingen.

Personeel, hoe behoud je jouw personeel in deze tijd?

Noodplan, wie kan je vervangen bij ziekte of overlijden? Heb je dat vastgelegd? En heb je daarover gecommuniceerd? Denk bijvoorbeeld aan een levenstestament.

Bedrijfsoverdracht en fiscale faciliteiten, het rommelt rond deze regeling in Den Haag, moet je eerder overdragen?
- Waar moet je van leven na overdracht, heb je daarvan een overzicht?
- Hoe wil je jouw vermogen over de kinderen verdelen, gelijk of toch met verschil?
- Hoe weet je of de opvolger (een kind of een derde) geschikt is?