Bijeenkomst digitaal boekhouden met eVerbinding

11 december 2018 | Door:  Erik Wijnne

Alfa Accountants en Adviseurs organiseert een bijeenkomst over eVerbinding, een facturenplatform voor de MKB-sector. Het is een initiatief van Alfa met als doel om de uitwisseling van facturen te digitaliseren en te vereenvoudigen. Niet alleen voor jou als klant, maar ook voor leveranciers en Alfa. Daarbij zijn tegelijkertijd al je facturen gearchiveerd en deze kun je 24/7 raadplegen, waar je ook bent.

Nog niet bekend met eVerbinding?

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bewaren bij je papieren facturen. Kan het niet efficiënter? Ja, met eVerbinding. Facturen kan je digitaal archiveren en uitwisselen. Je krijgt als het ware een online facturenmap. Wij willen eVerbinding graag bij je introduceren.

Geïnteresseerd in eVerbinding? Meld je aan voor de bijeenkomst en kom meer te weten over het boekhouden met eVerbinding.

Maak je al gebruik van eVerbinding?

De bijeenkomst kan dan erg nuttig zijn voor het uitwisselen van ervaringen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Data en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 11 december op het kantoor van Alfa Zwolle, Zeven Alleetjes 3, 8011 CV, Zwolle. Inloop is vanaf 19.00 uur, de bijeenkomst start om 19.30 uur en zal duren tot ca 21.00 uur.

Aanmelden?

Klik op de aanmeldbutton onderaan deze mail en meld je aan voor de bijeenkomst.

Er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden.

Verhinderd?

Ben je niet in de gelegenheid om een van de bijeenkomsten bij te wonen, maar heb je wel interesse? Stuur een e-mail naar zwolle@alfa.nl.

Aanmelden

Erik Wijnne

Erik Wijnne

Klantbeheerder

088 2533086 | ewijnne@alfa.nl


Meer over Erik