Banner

Alfa partner van Social Impact Day Zwolle 2019

29 oktober 2019 | Door:  Arjan Jans

Social Impact Day Zwolle 2019 is hét evenement over ondernemen met economische en maatschappelijke meerwaarde. Sociaal en duurzaam ondernemen is het nieuwe ondernemen. Consumenten verwachten het, werknemers willen het, jij ook?

De eerste editie in 2017 was fantastisch; we werden geïnspireerd door bevlogen sprekers, workshops en lezingen. Het thema voor 2019 is “Gewoon doen!” In één dag helemaal up-to-date en klaar zijn om sociaal, circulair en energieneutraal ondernemen gewoon te gaan doen.

De Social Impact Day Zwolle richt zich op ondernemers die meerwaarde willen realiseren. Het programma is opgezet voor startups, midden- en kleinbedrijf, corporates en beleidsmakers.

Het doel van Social Impact Day Zwolle is om het sociaal ondernemerschap in regio Zwolle te versnellen. Met inspirerende best practices, handige tips & tricks en uitwisseling van nieuwe ideeën realiseer jij de volgende stap in ondernemen met sociaaleconomische meerwaarde. We gaan het gewoon doen.

Toonaangevende koplopers en ondernemers vertellen over hoe zij sociaal, circulair en energieneutraal ondernemen en zo winst maken op alle fronten.

Alfa is er trots op dat het mede dankzij onze bijdrage mogelijk is gemaakt om Jan Terlouw als een van de sprekers op Social Impact Day Zwolle te mogen verwelkomen. Terlouw stimuleert je met zijn lezingen om na te denken over wat we samen kunnen doen voor een sociale en gezonde toekomst. ‘Mensen zijn gemaakt om samen dingen te doen’

De tweede editie van Social Impact Day Zwolle zal plaatsvinden op dinsdag 19 november 2019 in Schouwburg Odeon, Zwolle. Inloop vanaf 12.30 uur, start programma om 13.00 uur. Voor meer informatie of aanmelden, kijk op de website van Social Impact Day Zwolle.

Ben jij er klaar voor? Wij ontmoeten je graag deze dag.

Arjan Jans

Arjan Jans

Adjunct-directeur

088 2533154 | ajans@alfa.nl


Meer over Arjan