Banner

Alfa en Campenaer Koffie bundelen krachten voor Voedselbank Zwolle

5 januari 2021 | Door:  Jonny Hilberink

Alles is anders door COVID-19, zo ook de hulp van Rotary Zwolle-IJsselland aan Stichting Voedselbank Zwolle e.o. Normaal helpen de leden een handje met het in- en uitpakken bij de Voedselbank, deze activiteit is nu uitgesteld, maar niets doen was geen optie.

"Alles Lokaal!"

Een ander initiatief werd bedacht en onder de noemer “Alles Lokaal!” benaderde de Rotary lokale leveranciers en bedrijven uit het eigen netwerk met de vraag om ‘in natura’ de Voedselbank te helpen.

Alfa Accountants en Campenaer Koffie uit Kampen gaven aan deze oproep graag gehoor en bundelden hun krachten en leverden gezamenlijk 2.000 rollen beschuit af bij de Voedselbank.

Een mooie aanvulling op de ruim 100 kilo kaas die leden van Rotary kochten bij Kaasboerderij Heileuver te Damsholte. Die hiervoor een gereduceerd tarief hanteerde.

Een prachtige actie door lokale bedrijven die omarmd wordt door de Voedselbank, deze houdbare producten kunnen zij enkele weken gebruiken in de pakketten voor de gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank, helaas groeit dit aantal nog steeds.

Een mooie actie om samen de handen voor ineen te slaan. Ook omdat Alfa en Campenaer Koffie graag betrokken zijn bij de regio en staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Al met al mooie en hartverwarmende initiatieven door lokale ondernemers met een grote maatschappelijke betrokkenheid.

Jonny Hilberink

Jonny Hilberink

Directievoorzitter

088 2533058 | jhilberink@alfa.nl


Meer over Jonny