Banner

Alfa Agro Academie

14 januari 2020 | Door:  Andries Aalberts

Ben je bedrijfsopvolger of heb je het bedrijf recent overgenomen? Onderneem met voorsprong door de kennis van Alfa! Er komt in de toekomst veel op jou af, zoals zelf de strategie bepalen, je eigen financiële beslissingen nemen en de bedrijfsvoering inrichten volgens je eigen ideeën. Aan enthousiasme zal het je niet ontbreken. Zorg er voor dat het jou aan kennis en kunde ook niet ontbreekt.  Meld je aan voor de Alfa Agro Academie!

Ondernemen met voorsprong

Ook al is het bedrijf wat je gaat overnemen nog zo succesvol: het succes voor volgende generaties is niet altijd gegarandeerd. Als ondernemer van de toekomst zal jij op veel terreinen ballen hoog moeten houden. Heb je de juiste visie? Kan jij op het juiste moment de goede beslissing nemen? Kan jij je strategie cijfermatig onderbouwen? Past jouw visie binnen de wet en regelgeving?
De Alfa Agro Academie richt zich niet alleen op het overbrengen van kennis, maar zal zich ook richten op het ontwikkelen van jou als persoon. De Alfa Agro Academie is een praktisch programma om jou als ondernemer verder te brengen.

Programma

Het programma bestaat uit 9 bijeenkomsten die overdag plaatsvinden. Elke bijeenkomst heeft een ander thema.

Thema opbouw:

Alfa Agro Academie ook voor jou?

Het programma is bedoeld voor agrarische (potentiële) bedrijfsopvolgers vanaf circa 18 jaar.

Aan de hand van de inschrijvingen wordt het exacte programma vastgesteld. De bijeenkomsten worden gehouden op ons kantoor in Zwolle.

Interesse?

Heb je interesse om je kennis en kunde als bedrijfsopvolger op een hoger niveau te brengen? Geef je dan vrijblijvend op via onderstaande button. We houden je dan op de hoogte over de start en de invulling van het  programma. Aan het deelnemen aan de Alfa Agro Academie zijn kosten verbonden.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met je Alfa klantbeheerder of met Andries Aalberts.

Aanmelden Alfa Agro Academie

 

Andries Aalberts

Andries Aalberts

Bedrijfskundig adviseur

088 2533159 | aaalberts@alfa.nl


Meer over Andries