Remco Bakhuis

Remco Bakhuis

Assistent accountant

Vanaf november 2016 ben ik werkzaam als assistent accountant op de MKB-praktijk bij Alfa. Ik heb altijd een passie gehad voor getallen, analyses en economische vraagstukken. Destijds heb ik daarom gekozen om de opleiding bedrijfseconomie te volgen. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen op een accountantskantoor en heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan in de accountancy.

Na afronding van mijn opleiding heb ik eerst 2 jaar bij een ander kantoor gewerkt. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Alfa. De reden waarom ik destijds ben overgestapt naar Alfa is dat Alfa een grote organisatie is, waar veel expertise aanwezig is. Daarnaast bood Alfa de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen. Zo heb ik de opleiding HBO-accountancy afgerond en heb ik mij op meerdere facetten binnen het vakgebied mogen ontwikkelen. Ik waardeer het zeer dat Alfa de persoonlijk ontwikkeling van haar werknemers centraal heeft staan en waar mogelijk ondersteuning aan haar werknemers biedt.

Dit gevoel zie ik bij Alfa niet alleen terug richting de werknemers, maar ook zeker naar de klant. De klant staat altijd op de eerste plaats. Binnen Alfa willen wij altijd het beste voor de klant. Welke vraag ze ook hebben, ze kunnen altijd bij ons terecht. Lokaal ondernemerschap is hierbij ook de drijfveer. Door de vele expertise binnen Alfa wordt er veel kwaliteit geleverd.

Al met al ben ik blij werkzaam te mogen zijn voor Alfa.