Banner

eVerbinding nu nog gemakkelijker met Alfa-eScanner app

19 oktober 2018 | Door:  Peter Bijvoet

eVerbinding is een online platform voor e-facturatie en digitalisering. Via eVerbinding ontvangt en verwerk je automatisch digitale facturen in jouw financiƫle software. eVerbinding werkt nu nog gemakkelijker door het gebruik van de Alfa-eScanner app. Wil jij een up-to-date boekhouding waarbij alle pdf-facturen, kassabonnetjes en facturen uit andere online portalen via dezelfde factuurstroom in je administratie terecht komen? Maak dan gebruik van eVerbinding. Met behulp van de Alfa-eScanner app kun je facturen direct scannen en insturen naar jouw eVerbinding-account met je mobiele telefoon of tablet.


Voordelen eVerbinding

Dus, wil je af van het insturen en verwerken van papieren facturen en bonnetjes?  Hieronder de voordelen van eVerbinding op een rij:

eVerbinding nu nog makkelijker met de Alfa-eScanner-app

Met de Alfa-eScanner-app kun je snel en handig facturen insturen naar eVerbinding door ze te scannen met je mobiele telefoon of tablet. De app kun je heel gemakkelijk downloaden via de App Store (Apple) en de Playstore (Google). Je vindt de app door te zoeken op ‘Alfa eScanner’.

Geïnteresseerd in eVerbinding en de Alfa-eScanner-app? Neem dan vrijblijvend contact op met je eigen klantbeheerder of met Peter Bijvoet via telefoonnummer 088 2532106 of via pbijvoet@alfa.nl.

Peter Bijvoet

Peter Bijvoet

Adviseur

088-2532106 | pbijvoet@alfa.nl


Meer over Peter