Banner

Agro informatiebijeenkomsten – Wil jij het jaar ook goed starten?

januari tot en met maart 2020 | Door:  Barbara van Raaij

Alfa helpt je het jaar goed starten met een viertal informatiebijeenkomsten. Maak kennis met AgriNota of vergroot je kennis, laat je bijpraten over BAS Melkvee Plus en kom meer te weten over het lezen van een jaarrekening. Start je jaar goed en meld je nu aan voor één of meerdere informatiebijeenkomsten!

AgriNota voor beginners

Nog niet bekend met AgriNota? Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bewaren bij je papieren facturen. Kan het niet efficiënter? Ja, met Agrinota! Facturen kan je digitaal archiveren en uitwisselen. Je krijgt als het ware een online facturenmap. Wij willen Agrinota graag bij je introduceren.
 
Locatie Alfa Aalten
Datum donderdag 30 januari 2020

Tijd:

 

19.45 uur - Inloop
20.00 uur - Start bijeenkomst
21.30 uur - Afsluiting met hapje en drankje

AgriNota voor gevorderden

Al bekend met AgriNota? Meld je dan aan voor de bijeenkomst voor gevorderden. Leer nog meer over AgriNota en krijg handige tips, zoals de verwerking te vereenvoudigen en te versnellen. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen en ervaringen en/of tips met elkaar te delen. 

Locatie Alfa Zelhem
Datum dinsdag 11 februari 2020

Tijd:

 

11.45 uur - Inloop
12.00 uur - Start bijeenkomst
13.30 uur - Afsluiting met lunch                           

BAS Melkvee Plus

Je ontvangt van ons de BAS Melkvee Plus rapportage, een mooi rapport met veel financiële en technische kengetallen. Maar wat is de toegevoegde waarde voor jou als melkveehouder? Welke gegevens kan jij nu precies uit de rapportage halen? Wat zijn de belangrijkste kengetallen?  Op 27 februari geven we antwoord op al deze vragen en laten we zien hoe je het maximale uit jouw BAS Melkvee Plus rapportage kunt halen.

Locatie Alfa Zelhem
Datum donderdag 27 februari 2020

Tijd:

 

19.45 uur - Inloop
20.00 uur - Start bijeenkomst
21.30 uur - Afsluiting met hapje en drankje

Terugblikken en vooruitkijken

Jaarlijks ontvang je een overzicht van jouw financiële situatie. Veelal in de vorm van een ‘rapport inzake de jaarrekening’. Een jaarrekening bestaat uit de volgende onderdelen: een balans, een winst-en-verliesrekening en toelichtingen daarop. Maar hoe lees je de jaarrekening nu feitelijk en wat kun je ermee?
​Op dinsdag 10 maart 2020 laten we je zien hoe je het meeste uit de jaarrekening kunt halen en laten we je graag kennis maken met het Alfa Management Paneel. Het Alfa Management Paneel (AMP) biedt je ieder moment van de dag inzicht in je financiële administratie. Dus heb je plannen voor de toekomst en wil je een begroting maken? Of maak jij vaak liquiditeitsbegrotingen? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst! 

Locatie Alfa Aalten
Datum dinsdag 10 maart 2020

Tijd:

 

19.45 uur - Inloop
20.00 uur - Start bijeenkomst
21.30 uur - Afsluiting met hapje en drankje

Aanmelden

Klik op de onderstaande aanmeldbutton en meld je aan voor één of meerdere bijeenkomsten. Aan het bezoeken van de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

We kijken uit naar je komst!

Meld je hier aan

 
 
 

Alfa Zutphen

Alfa Zutphen

Brinkhorst 15a
7207 BG Zutphen

Nu geopend
088 2531350
zutphen@alfa.nl

Naar vestigingspagina

Barbara van Raaij

Barbara van Raaij

Medewerker Marketing & Communicatie

| bvanraaij@alfa.nl


Meer over Barbara