Ik ben een zeer breed geïnteresseerd mens, dat geldt ook voor mijn functioneren als belastingadviseur. Dit koppel ik aan mijn behoefte om dienstverlenend actief te zijn. Ik word blij van het ontzorgen van klanten. Vooral de adviesvragen rondom het agrarische familiebedrijf hebben mijn aandacht. Ik vind het belangrijk te weten wat klanten willen, omdat dat de basis is voor advies. Als de denkrichting nog niet vastligt, help ik daarbij. Advies blijft tenslotte mensenwerk.

Naast mijn werk voor klanten ben ik parttime zorgboer op de zorgboerderij van mijn echtgenote (Zorg- en Recreatieboerderij De Bult te Toldijk). Daarnaast ben ik muzikaal actief als bastrombonist bij Christelijke Muziekvereniging Crescendo te Hengelo Gld, de vereniging waar ik ook penningmeester van ben. Op sportief gebied houd ik mij vooral bezig met wielrennen en mountainbiken. Religieus gezien ben ik actief lid van de Protestantse gemeente van Hengelo Gld.


Recente artikelen van Ton

Meedoen met de KOR? Aanmelding uiterlijk 3 maart!

Meedoen met de KOR? Aanmelding uiterlijk 3 maart!

25 februari 2020

Blijft jouw omzet dit jaar onder de € 20.000, dan kun je deelnemen aan de vernieuwde kleineondernemersregeling (KOR) in de btw.