Banner

Werkbezoek van het B&W college Gemeente Aalten

12 oktober 2022 | Door:  Arjan Kruisselbrink

Op maandag 11 oktober mochten wij het B&W college van Gemeente Aalten op ons kantoor in Aalten ontvangen. Het was een mooie, hernieuwde kennismaking.

Arjan Kruisselbrink ontving samen met Peter RessingEvelien Schuurman en Benjamin Veldhuizen het college op werkbezoek op ons kantoor in Aalten. We hebben hen graag verteld over de historie en ontwikkeling van Alfa Accountants en Adviseurs in de regio Achterhoek en Liemers. Uiteraard kwam daarbij de actuele economische ontwikkeling aan de orde en de wijze waarop Alfa als kennisinstituut haar advisering aan klanten vorm geeft. Maar ook andere onderwerpen die sterk verbonden zijn met de identiteit van Alfa. Denk hierbij aan medewerkersparticipatie, het nastreven van de duurzaamheidsdoelen (SDG's) als B-corp, de MT500 award als beste werkgever 2022 in de accountancybranche en de manier waarop we medewerkers willen helpen in hun ambitie om te groeien.

Het werd vervolgens een mooie dialoog en het college was belangstellend hoe wij de uitdagingen van ondernemers in de sectoren MKB en Agro in onze regio zien en hoe ook de gemeente hierin kan bijdragen.

Hartelijke dank Annemieke Gildhuis, Erik Groters, Ted Kok, Anton B. Stapelkamp en Hans te Lindert voor jullie oprechte belangstelling in ons bedrijf.

 

Arjan Kruisselbrink

Arjan Kruisselbrink

Directievoorzitter

088 2531300 | akruisselbrink@alfa.nl


Meer over Arjan