Banner

Mkb informatiebijeenkomsten - Laat je bijpraten en kom sparren met collega's

27 juli 2020 | Door:  Barbara van Raaij

Alfa mkb specialist

ln de maand september organiseren we speciaal voor mkb’ers in de regio Achterhoek en Liemers een drietal kleinschalige avondsessies, waarin we verschillende onderwerpen bespreken. Wat moet je bijvoorbeeld allemaal voor later regelen? Heb je nog wel de juiste rechtsvorm? En hoe regel je nou jouw financiering? Laat je bijpraten door onze deskundige adviseurs en spar tegelijkertijd met collega’s. Vergeet je niet aan te melden!

Meld je hier aan

Veiligheidsmaatregelen | De bijeenkomsten worden in ruimtes gehouden, waarbij er minimaal 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden. Wanneer je ziekteverschijnselen vertoont, vragen we je om contact met ons op te nemen en niet naar de bijeenkomst te komen.

B.V. versus eenmanszaak

Je hebt ooit een rechtsvorm gekozen. Maar is die juridische structuur nog steeds de juiste? Wij vertellen je alles over de verschillende rechtsvormen.
 
Locatie Alfa Aalten
Datum donderdag 3 september 2020

Tijd:

 

19.45 uur - Inloop
20.00 uur - Start bijeenkomst
21.30 uur - Afsluiting met hapje en drankje

Regel het nu voor later

Je hebt door hard werken een mooi vermogen opgebouwd, waarvan je wilt gaan genieten. En wat daar niet voor nodig is, mag naar de volgende generatie. Om zo min mogelijk naar de overheid te laten vloeien, is het van belang om te zorgen voor actuele testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden en gebruikmaking van mogelijkheden om fiscaalvriendelijk te schenken. Op donderdag 10 september laten we je graag zien wat je als ondernemer voor later kunt regelen. 
 
Locatie Alfa Zelhem
Datum donderdag 10 september 2020

Tijd:

 

19.45 uur - Inloop
20.00 uur - Start bijeenkomst
21.30 uur - Afsluiting met hapje en drankje

Hoe regel ik mijn financiering?

De financiering is een belangrijk onderdeel van de motor van je bedrijf. De manier waarop je je financiering geregeld hebt, bepaalt in belangrijke mate wat je als bedrijf kunt doen. Wie zijn financiering slim regelt, creëert immers extra financiële ruimte om zijn ondernemingsdoelstellingen te verwezenlijken. En welke ondernemer wil dat nou niet? Op donderdag 17 september laten we je zien hoe je het beste de financiering kunt regelen.
 
Locatie Alfa Aalten
Datum donderdag 17 september 2020

Tijd:

 

19.45 uur - Inloop
20.00 uur - Start bijeenkomst
21.30 uur - Afsluiting met hapje en drankje

Aanmelden

Klik op de onderstaande aanmeldbutton en meld je aan voor één of meerdere bijeenkomsten. Aan het bezoeken van de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.
 
We kijken uit naar je komst!
 
Meld je hier aan
 
 
Barbara van Raaij

Barbara van Raaij

Medewerker Marketing & Communicatie

| bvanraaij@alfa.nl


Meer over Barbara