Banner

Lid worden van de Coöperatie De Marke? Alfa Achterhoek helpt!

20 maart 2020 | Door:  Peter Rondeel

Zoals je wellicht al hebt gehoord en gelezen komt proefboerderij De Marke in Hengelo Gld in boerenhanden: een coöperatie door boeren, voor boeren. Op De Marke wordt de nieuwste kennis en technologie ingezet voor innovatieve, praktische toepassingen. Met als doel een toekomstbestendige melkveehouderij, die stevig in de markt staat en breed gewaardeerd wordt door de samenleving.

Vanuit Alfa Achterhoek ondersteunen we dit mooie initiatief. Alfa Achterhoek stelt een beperkt en gelimiteerd budget beschikbaar om jonge melkveehouders, tot 35 jaar, te helpen lid te worden van de coöperatie. Lid zijn van het AJK (Agrarisch Jongeren Kontakt) is voorwaarde om in aanmerking te komen voor dit budget. Door eenmalig één participatie op naam te kopen kun je lid worden van Coöperatie De Marke. Alfa Achterhoek draagt voor jonge melkveehouders een deel van het aankoopbedrag van één participatie bij.

Aanmelden

Er is budget voor een beperkt aantal jonge boeren. Aanmelden kan bij Peter Rondeel via prondeel@alfa.nl. Het principe ‘wie het eerst komt , wie het eerst maalt’ is hier aan de orde.

 

Peter Rondeel

Peter Rondeel

Relatiemanager

088 2531322 | prondeel@alfa.nl


Meer over Peter