Banner

Bijeenkomst 'digitaal boekhouden met Agrinota'

27 februari 2019 | Door:  Hermien Hendriksen - Pelskamp

Alfa Accountants en Adviseurs organiseert drie bijeenkomsten over Agrinota, een facturenplatform voor de agrarische sector. Het is een initiatief van Alfa met als doel om de uitwisseling van facturen te digitaliseren en te vereenvoudigen. Niet alleen voor jou als klant, maar ook voor leveranciers en Alfa. Daarbij zijn tegelijkertijd al je facturen gearchiveerd en deze kun je 24/7 raadplegen, waar je ook bent.

Nog niet bekend met Agrinota?

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bewaren bij je papieren facturen. Kan het niet efficiënter? Ja, met Agrinota. Facturen kan je digitaal archiveren en uitwisselen. Je krijgt als het ware een online facturenmap. Wij willen Agrinota graag bij je introduceren.
 
 • Facturen verzameld op één online plek waar je makkelijker en sneller kunt zoeken.
 • Facturen worden automatisch voor zeven jaar verzameld en gedeeld met Alfa. Je hoeft dus niet de facturen fysiek langs te brengen bij jouw accountant.
 • Je boekhouding kan worden bijgewerkt zodra je klaar bent met het scannen van jouw facturen. Hierdoor kunnen wij je sneller inzicht verschaffen in hoe je ervoor staat.
 • Onze verwachting is dat steeds meer facturen automatisch (elektronisch) binnen zullen komen. Je hoeft dan steeds minder te scannen en hierdoor is jouw boekhouding steeds sneller bijgewerkt.

Geïnteresseerd in Agrinota? Meld je aan voor één de bijeenkomsten en maak kennis met Agrinota.

Datum en locatie

 • Woensdagavond 20 februari 2019, voor deze avond op kantoor van Alfa Zelhem is opgave niet meer mogelijk!
   
 • Woensdagavond 27 februari 2019, de bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Alfa Aalten, Nijverheidsweg 7c te 7122 LC  Aalten.
   
 • Woensdagavond 6 maart 2019, de bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Alfa Zelhem, Ericaweg 11 te 7021 PB Zelhem. 
   
Tijdens alle avonden is er inloop vanaf 19.45 uur, de bijeenkomsten starten om 20.00 uur en duren tot 21.30 uur.
 

Aanmelden?

Klik op de onderstaande aanmeldbutton en meld je aan voor één van de bijeenkomsten.

Aan het bezoeken van één van de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Wij kijken uit naar je komst!

Aanmelden

 

Verhinderd?

Ben je niet in de gelegenheid om een van deze bijeenkomsten bij te wonen, maar heb je wel interesse? Stuur een e-mail naar zelhem@alfa.nl. 
 
 
 
 
 
Hermien Hendriksen - Pelskamp

Hermien Hendriksen - Pelskamp

Directiesecretaresse

088 2531314 | hpelskamp@alfa.nl


Meer over Hermien