Banner

Alfa winnaar Sterkste Schakel Trofee 2019

28 maart 2019 | Door:  Hermien Hendriksen - Pelskamp

Alfa Accountants en Adviseurs cluster Achterhoek is winnaar van de Sterkste Schakel Trofee 2019 in de categorie 'Dienstverlening'.

De Sterkste Schakel verkiezing is opgezet voor bedrijven in de regio Stedendriehoek en Noord-Veluwe. De verkiezing heeft een bijzonder karakter, de deelnemende ondernemingen worden namelijk voorgedragen door collega-ondernemers in de regio. De afgelopen maanden werden negentien bedrijven genomineerd door collega-bedrijven. Belangrijke criteria voor het beoordelen van de klantgerichtheid zijn onder meer de waardepropositie voor de klant, de plannen voor de toekomst, het verdienmodel, de positie in de markt en uiteraard de servicegraad van bedrijven. In de regionale verkiezing voor ondernemingen was Alfa met haar vestiging in Zutphen genomineerd voor de verkiezing van De Sterkste Schakel 2019.

Finale

Tijdens de Finaleavond op Ehzerwold in Almen maakte de jury de vijf sectorwinnaars bekend. Alfa collega Annemarie Lankhaar-Zwart kreeg evenals de overige winnaars een gouden penning uitgereikt. De bedrijven werden voorgedragen door collega-bedrijven en beoordeeld en getoetst door een twaalfkoppige jury.  
De Sterkste Schakel Trofee is een jaarlijks evenement, dat dit jaar voor de vijfde keer plaatsvond.

Hermien Hendriksen - Pelskamp

Hermien Hendriksen - Pelskamp

Directiesecretaresse

088 2531314 | hpelskamp@alfa.nl


Meer over Hermien