Banner

Alfa Accountants en Adviseurs en Novel Groep samen verder in Aalten en Winterswijk

17 mei 2019 | Door:  Arjan Kruisselbrink

Alfa Accountants en Adviseurs en Novel Groep Accountants en Adviseurs gaan per 1 november 2019 samenwerken. Hierdoor is een basis ontstaan voor (nog) bredere dienstverlening met betrekking tot accountancy en advies in de Achterhoek. Novel Groep zal verder gaan onder de naam Alfa Accountants en Adviseurs.

Toenemende complexiteit op het gebied van accountancy en wet- en regelgeving verlangt een steeds bredere kennis en deskundigheid. Novel Groep wil daarom graag aansluiten bij een grotere organisatie, die toegevoegde waarde, continuïteit en kwaliteit kan aanbieden. Mede-eigenaar Peter Ressing: “Alfa is een landelijke organisatie maar werkt decentraal vanuit 33 vestigingen. Wij delen onze visie en aanpak en vullen elkaar aan. Ook bij Alfa staat de lokale klant centraal en dat sluit aan bij onze werkwijze.” Ook directievoorzitter Arjan Kruisselbrink is blij met de uitbreiding in de Achterhoek: “Mede door onze samenvoeging krijgen wij met name een grote uitbreiding van onze mkb-praktijk. Bovendien kunnen wij vanuit de Achterhoek nog beter controleplichtige klanten bedienen en zullen we het bestaande team voor HR-diensten uitbouwen. Daarmee ontstaat een bredere basis om onze dienstverlening lokaal te behouden en op diverse terreinen nog verder uit te breiden. Bovendien zijn we door deze uitbreiding een nog aantrekkelijkere werkgever. Samen sterk en dichtbij!”

Verder onder de naam Alfa

Voor Alfa vormt de overname, door het samenvoegen van kennis en contacten, een goede aanvulling op de groei die wordt beoogd. In november/december zullen de medewerkers van Novel Groep in Aalten verhuizen naar de vestiging van Alfa aan de Nijverheidsweg 7C in Aalten. De medewerkers van Novel Groep in Winterswijk blijven vanuit het huidige pand werken, echter wel onder de naam Alfa Accountants en Adviseurs. Daarnaast heeft Alfa in de Achterhoek ook kantoren in Zelhem en Zutphen. 

Vertrouwde gezichten blijven

Eric van Ekelenburg, Benjamin Veldhuizen, Peter Ressing en Danny Overkamp blijven als adviseur verbonden aan Alfa. Het managementteam Alfa Achterhoek bestaande uit Arjan Kruisselbrink en Evelien Schuurman, wordt versterkt met Benjamin Veldhuizen en Peter Ressing. 

Over Alfa

Alfa is een adviesorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Opgericht door en voor ondernemers en al meer dan 75 jaar actief. Met 33 vestigingen en ruim 950 medewerkers biedt Alfa (lokaal) ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt. 

 

Arjan Kruisselbrink

Arjan Kruisselbrink

Directievoorzitter

088 2531300 | akruisselbrink@alfa.nl


Meer over Arjan