Banner

GEZOCHT Jonge boeren in de melkveehouderij!

9 januari 2020 | Door:  Bor Houwers

De bedrijfskundig adviseurs van Alfa Achterhoek zijn op zoek naar jonge boeren in de melkveehouderij.

We begeleiden verschillende studiegroepen in de Achterhoek. Enkele van deze studiegroepen zijn gericht op jonge melkveehouders die de ambitie hebben om zich te ontwikkelen in de melkveehouderij en het melkveebedrijf willen overnemen. Begin dit jaar willen wij een nieuwe studiegroep in deze categorie oprichten.

Samen met andere jonge melkveehouders en onder leiding van onze bedrijfskundigen, kan deelname aan de studiegroep je helpen om je verder te ontwikkelen. Verschillende onderwerpen zullen in 3 tot 4 bijeenkomsten per jaar aan bod komen. Afhankelijk van de wensen van de groep kan er in de bijeenkomsten naast de financiële cijfers ook gesproken worden over bijvoorbeeld wet- en regelgeving, financiering of samenwerkingen. Een studiegroep zal uit 10-12 deelnemers bestaan.

Aanmelden

Zelf interesse of ken je jonge melkveehouders die geïnteresseerd zijn? Dan horen we het graag! Jonge melkveehouders die geen klant zijn bij Alfa zijn ook van harte welkom. Interesse in deelname aan een studiegroep of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Bor Houwers

In februari 2020 plannen wij een startbijeenkomst om kennis te maken met elkaar.

Bor Houwers

Bedrijfskundig adviseur

088 2531328

Samen met mijn collega bedrijfskundigen ontzorg ik de klant op het gebied van bedrijfskundige werkzaamheden. Dagelijks zijn wij bezig met het GLB, mestwetgeving, subsidies, bedrijfsplannen en kengetallen.
Ik ben praktisch ingericht en met gezond boerenverstand denk ik mee met de klant.

Naast mijn werkzaamheden bij Alfa run ik samen met mijn vader en broer ons melkveebedrijf en recreatiebedrijf in Aalten. Wanneer er nog tijd over is fiets ik graag rond in de mooie Achterhoek.

Maak een afspraak Stel een vraag

Bor Houwers

Bor Houwers

Bedrijfskundig adviseur

088 2531328 | bhouwers@alfa.nl


Meer over Bor