Studenten en stages

Gedreven studenten zijn welkom voor een uitdagende werk- of afstudeerstage. Jaarlijks ontvangen wij meer dan vijftig studenten die hun stage gebruiken om kennis en ervaring op te doen op het gebied van accountancy, fiscaliteit of agrarische bedrijfskunde.

Stages in accountancy, fiscaliteit en agrarische bedrijfskunde

Hoeveel je precies gaat leren, hangt af van je eigen motivatie. Bij Alfa zijn we op zoek naar mensen die beseffen dat veel leren gepaard gaat met hard werken. Wij zoeken dan ook studenten die bereid zijn om een stapje extra te zetten. Als jij laat zien de werkzaamheden onder de knie te hebben, geven we je graag een nieuwe uitdaging.

Onderstaand overzicht geeft je een indruk van de werkzaamheden waar je als stagiair mee te maken kunt krijgen. Uiteraard zullen de precieze werkzaamheden per student verschillen.

Stage accountancy

Stage fiscaliteit

Stage bedrijfskunde

Wat wij van studenten verwachten is een grote dosis inzet. Wij bieden op onze beurt een mensgerichte, betrokken organisatie met goede begeleiding. Deuren staan letterlijk en figuurlijk open op alle kantoren: er is altijd een collega die je verder helpt. Een combinatie van deze twee maakt dat stagiaires mogen rekenen op een onwijs uitdagende en leerzame stageperiode.

Direct solliciteren