Starters en jonge professionals

Klaar om je eerste stappen op de arbeidsmarkt te zetten? Bij Alfa mogen we jaarlijks een groot aantal starters verwelkomen. Een combinatie van persoonlijke coaching, goede begeleiding en een professionele organisatie maakt dat jij mag rekenen op een vliegende carrièrestart.

Starten als assistent accountant, bedrijfskundig adviseur of junior fiscalist?

Mocht je in een van bovenstaande functies aan de slag gaan, garanderen we je een boeiende, leerzame start van je werkende leven. Je gaat samenwerken met ervaren vakmensen en wordt betrokken bij zowel alledaagse als de lastige vraagstukken welke spelen bij onze klanten. Vanzelfsprekend is er aandacht voor persoonlijke begeleiding en vaktechnische ruggespraak. Met onze  Alfa Academie bieden we jou verder de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen, zodat je je kansen om binnen een professionele organisatie door te groeien vergroot. Je mag rekenen op deskundige, betrokken collega’s en een prettige werksfeer.

Je volgende carrièrestap kan een hele grote zijn!

Na een paar jaar begint het te kriebelen. Je wilt meer verantwoordelijkheid. Meer uitdaging. Het idee hebben écht iets voor een klant te kunnen betekenen. Die fase herkennen we bij Alfa. Als je een paar jaar ervaring hebt, weet je wat er te koop is in een baan. En dan ben je beter in staat om in te schatten welke werkomgeving voor jou ideaal is. Bij Alfa hebben we jonge professionals veel te bieden. Op de eerste plaats: de ruimte om je verder te ontwikkelen. Als jij weet in welke richting je toekomst ligt, begeleiden we je bij de stappen die je nog moet maken. Mogelijkheden om je kennis en je vaardigheden te vergroten zijn er genoeg.

Je carrière een boost geven?

Solliciteer dan direct op een stageplaats op een van onze vestigingen. Je solliciteert door middel van een open sollicitatie of door te solliciteren op een van onze vacatures