Jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling is onze groei, maar bij Alfa ben jij zelf de regisseur van je eigen loopbaan. We zien het als onze taak om jou de ruimte te geven en jou te begeleiden. Zo hebben wij de Alfa Academie en het Professioneel ontwikkeltraject speciaal voor jou ontwikkeld. Vervolgens ben jij aan de beurt om de lijnen uit te zetten en er voor te zorgen dat er daadwerkelijk vooruitgang wordt geboekt. Dus heb jij ook lef om verder te groeien? 

Alfa Academie

In een branche als de onze ben je niet snel uitgeleerd. Daarom kennen wij de Alfa Academie: Alfa's eigen 'erkende opleidingsinstituut' om je meer kennis en vaardigheden aan te reiken. Hierdoor blijf je goed in je vaktechniek, leer je jezelf beter kennen en ontwikkel je vaardigheden om onze klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. Lees hier meer over de Alfa Academie.

Professioneel ontwikkeltraject

Groeien in je vakgebied gebeurt niet zomaar. Het vraagt inzet, tijd en aandacht. Zelf ben je de belangrijkste factor in je ontwikkeling. Tegelijkertijd zien we ook een rol weggelegd voor ons. Faciliterend en aanmoedigend. Vandaar dat wij een traject hebben ontworpen wat jou in staat stelt je groei te versnellen. Dat traject noemen wij het Professioneel Ontwikkeltraject, afgekort PO-traject. Een brede opleiding, waarbij jij als persoon centraal staat in de context van professionaliteit, loopbaan, adviseur en klant. Na dit traject ontvang je een erkend hbo-certificaat en heb je ook nog de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling in het mastertraject. Lees hier meer over het PO-traject.

Alfa leerdagen

Jaarlijks komen al onze collega’s bij elkaar voor de Alfa leerdagen. Wij vinden het namelijk belangrijk om te investeren in de opleiding en ontwikkeling van alle medewerkers. Tijdens de Alfa Leerdagen vinden er een groot aantal inspirerende workshops plaats.