Werksfeer

Een goede werksfeer is van doorslaggevend belang voor het plezier van medewerkers. Bovendien geloven wij dat een goede werksfeer de sleutel is van het succes van Alfa.

Onze collectieve ambitie

Wij zijn een adviesorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector op het terrein van accountancy, fiscaal-juridische en bedrijfskundige advisering. Alfa is destijds opgericht door de agrarische sector en wortelt in een christelijke levensovertuiging. Wij hebben tien kernwaarden gedefinieerd die de basis vormen voor ons dagelijks handelen en van waaruit wij onszelf, onze cultuur, ons merk en onze bedrijfsstrategie verder ontwikkelen. Dit zijn de tien kernwaarden die wij naleven:

Concreter?

Iedere twee jaar doen wij onderzoek naar de medewerkerstevredenheid binnen onze organisatie om een goed beeld te krijgen van de werksfeer binnen Alfa. De conclusies van dit onderzoek (2018), delen we graag:

Zo gaat 93% van onze collega's met plezier naar het werk, heeft 90% van onze collega's veel vertrouwen in de toekomst van Alfa en is men dik tevreden (7,7) over Alfa als werkgever. Tot slot geeft liefst 96% van onze collega's aan prettig samen te werken met zijn of haar collega. Kortom: resultaten om trots op te zijn!

Ben jij een harde werker, hou je van uitdaging en wil je bijdragen aan een goede werksfeer? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie!