Onze mensen

Zoveel mensen, zoveel meningen. Tóch zien we een duidelijke rode lijn door de meningen van medewerkers over Alfa. Lees de verhalen en ontdek het zelf.

Koert van der Bij - lid Raad van Bestuur

Hij is het beste bewijs dat je het ver kunt schoppen bij Alfa: 35 jaar terug begon Koert van der Bij onderaan in het kantoor Naaldwijk, nu is hij één van de drie leden van de Raad van Bestuur: "Het is prachtig werk, maar niet altijd even makkelijk." Lees het medewerkersverhaal van Koert van der Bij

Jeroen Floor - Assistent accountant

In principe was Jeroen Floor niet op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij was al drie jaar werkzaam bij zijn  vorige werkgever en had niet de intentie om een overstap te maken. Toch werkt Jeroen sinds de zomer van 2017 voor Alfa. Lees het medewerkersverhaal van Jeroen Floor


Iris Rooyakkers - Fiscaal adviseur

Sinds begin dit jaar is Iris bij ons in dienst als belastingadviseur. In haar verhaal vertelt ze wat haar motivatie was om bij Alfa te komen werken. Zo zegt ze: "De vriendelijkheid waarmee ik te woord werd gestaan toen ik telefonisch contact opnam trok mij aan." Lees hier het medewerkersverhaal van Iris Rooyakkers.

Dirk-Yde Sjaard - Relatiemanager

Hij zat prima op zijn plek bij zijn vorige werkgever, maar werd uiteindelijk toch geënthousiasmeerd om bij Alfa aan de slag te gaan. Wat gaf Dirk-Yde Sjaarda  uiteindelijk de doorslag? Lees hier het medewerkersverhaal van Dirk-Yde.

Chelsea End - Fiscaal adviseur

Het is altijd spannend om te starten bij een nieuwe werkgever. Wie zijn mijn nieuwe collega's? Wat wordt er van mij verwacht? Hoe is de werksfeer? Chelsea End spreekt over haar beginperiode als stagiaire bij Alfa. Lees hier het medewerkersverhaal van Chelsea.

Ricardo Voogdt - Assistent accountant 

Ricardo vertelt over zijn overstap naar Alfa.  In zijn verhaal vertelt hij over de verschillen tussen Alfa en zijn vorige werkgever. Lees hier het medewerkersverhaal van Ricardo.


Hans de Bie - Marktmanager Food & Agri

Hans de Bie heeft een mooie carrière in de bancaire sector achter de rug, alvorens hij startte als Marktmanager Food & Agri bij Alfa. Een switch van de bank naar een accountantskantoor, hoe bevalt dat eigenlijk? Lees hier het medewerkersverhaal van Hans.

Marit van de Bunt-Willemse - Bedrijfskundig adviseur

Ze is begonnen als assistent accountant en inmiddels werkzaam als bedrijfskundig adviseur. "Ik heb Alfa leren kennen als een open organisatie waar een prettige werksfeer heerst", aldus Marit van de Bunt-Willemse. Lees hier het medewerkersverhaal van Marit

Sanny Brunekreeft - Hoofd HRM

Onder leiding van Sanny Brunekreeft is de HR-afdeling van Alfa gepromoveerd van administratief uitvoerend tot strategisch adviserend. Zowel bij Alfa als branchebreed zijn onderwerpen als leiderschap, wendbaarheid en innovatie veelbesproken. Sanny zelf, die inmiddels twintig jaar bij Alfa werkt, stelt zichzelf kritisch de vraag: "Is mijn eigen houdbaarheid nog niet verstreken?". Lees hier het medewerkersverhaal van Sanny.

Liever kijken dan lezen?

Bekijk dan onderstaande film van collega Lisenka Epping of neem een kijkje bij de video's op Alfa in Beeld.