Een bijzondere werkgever

Graag nemen wij je mee in de waarden van onze organisatie. Of je jezelf in deze waarden herkent of niet, dit is wie wij zijn en waar wij voor staan. Mocht jij je volwaardig in deze waarden herkennen, hebben wij er vertrouwen in dat er een waardevolle relatie kan ontstaan.

 

Mensgericht

Wij werken met mensen voor mensen. Dat doen we op een eerlijke, gelijkwaardige manier. We maken ons sterk voor gelijke kansen in de samenleving en delen successen en tegenslagen met elkaar. We zijn oprecht met elkaar begaan en behandelen onze klanten, collega’s en relaties zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden.

No-nonsense

We zijn nuchter, wars van arrogantie en werken hard. Wij doen. Zonder opsmuk, maar waar mogelijk wel met waardevolle extra’s en een persoonlijke benadering. We geven een realistisch advies en communiceren compact en duidelijk. Je kunt op ons rekenen. Qua mens en organisatie. Vandaag en morgen.

Ondernemend

We zijn trots op waar we vandaan komen en koesteren ons coöperatieve gedachtegoed. We geven talent, initiatief en creativiteit alle ruimte en stimuleren onze medewerkers in de unieke mogelijkheid om te participeren in onze organisatie. Binnen dit kader genieten we de vrijheid van het ondernemerschap en kunnen we ons vak met de eigen identiteit inkleuren.

Meer weten over wat wij belangrijk vinden? Klik dan hier om kennis te maken met onze collectieve ambitie.