Alfa in beeld

Bekijk hier waarom Alfa Accountants en Adviseurs een unieke werkgever is. Ontdek Alfa met behulp van de video's van de medewerkers zelf en de video's over het werken bij de individuele vestigingen. Alfa: dichtbij medewerkers en dichtbij de maatschappij.

Lisenka Epping - Assistent accountant

"Via een docent van mij kwam ik terecht bij Alfa...vanaf het eerste moment merkte ik al dat Alfa erg collegiaal en betrokken is. Op het kantoor in Nijkerk werk ik met ongeveer 40 andere medewerkers samen. Ik ben heel erg enthousiast over de werksfeer bij Alfa, we doen er allerlei leuke dingen. We hebben laatst bijvoorbeeld een keer een kerstdiner gehad, we gaan een keertje bowlen.."

Jasper Gorter - Fiscaal adviseur

"Als fiscaal adviseur adviseer ik Mkb-ondernemers op verschillende fiscale terreinen. Wat ik echt leuk vind aan mijn werk is dat ik samen met de klant kan klankborden en brainstormen over fiscale  vraagstukken. Dat ik samen met zo'n klant tot een oplossing kan komen en echt de klant kan helpen."

Klaas-Jan Janse - Bedrijfskundig adviseur

"Samen met de ondernemer stellen we doelen vast. Die haalbaar zijn, die realistisch zijn. Samen proberen we bedrijven naar een hoger plan te trekken. Alfa is een van de marktleiders binnen de agrarische sector wat accountancy en bedrijfskunde betreft. Alle takken van sport zijn aanwezig."

Marjon van Wijk - Klantbeheerder

"Ik vind het superleuk om bij Alfa te werken, met name door de vrijheid die je krijgt. Dat zie ik terug in mijn werk met klanten en ik heb alle mogelijkheden om mezelf te profileren. Zo ben ik nu zelf onderdeel van het professioneel ontwikkelings traject. "

Alfa in Barneveld

"Bij Alfa kan iedereen mede-eigenaar worden. Dat is financieel aantrekkelijk, maar het heeft vooral invloed op onze mensgerichte cultuur". Ontdek de Alfa-vestiging in Barneveld.

Alfa in Raamsdonksveer

"Hart voor onze mensen en voor de wereld om ons heen. Wij geloven dat er meer is dan werken alleen en we wensen je dan ook veel privétijd toe." Ontdek de Alfa-vestiging in Raamsdonksveer. 

Alfa Leerdagen

Op de Alfa Leerdagen kunnen medewerkers workshops en trainingen volgen binnen én buiten hun vakgebied. Een leven lang leren. Bekijk hier een indruk van de Alfa Leerdag van 2017. 

Alfa in Naaldwijk

"Goede doorgroeimogelijkheden en studiefaciliteiten. Duurzame mindset. En fijne collega's! Een goede werk/privé-balans." Bekijk de vacaturevideo van Alfa Naaldwijk: