Werksfeer

Een goede werksfeer is van doorslaggevend belang voor het plezier van onze medewerkers. Wij geloven dat open en informele werksfeer bij Alfa de sleutel is van ons succes. Wij kennen een cultuur van persoonlijke betrokkenheid, waarbij iedereen vriendelijk, behulpzaam en benaderbaar is. Of je nu in de Raad van Bestuur zit, directielid of een directe collega bent, dat maakt geen verschil!

Concreter?

Iedere twee jaar doen wij onderzoek naar de medewerkerstevredenheid binnen onze organisatie om een goed beeld te krijgen van de werksfeer binnen Alfa. De conclusies van dit onderzoek (2018), delen we graag:

Zo gaat 93% van onze collega's met plezier naar het werk, heeft 90% van onze collega's veel vertrouwen in de toekomst van Alfa en is men dik tevreden (7,7) over Alfa als werkgever. Tot slot geeft liefst 96% van onze collega's aan prettig samen te werken met zijn of haar collega. Kortom: resultaten om trots op te zijn!

Wil je bijdragen aan een goede werksfeer bij Alfa? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie!