Voel je welkom bij Alfa!

Voor nieuwe collega’s van Alfa organiseren we enkele keren per jaar introductiebijeenkomsten op ons hoofdkantoor in Wageningen. Tijdens deze dag maak je kennis met collega’s. Je wordt meegenomen in de geschiedenis van onze organisatie, het beleidsplan en de laatste ontwikkelingen.

Koffie drinken met de Raad van Bestuur

Je drinkt een kop koffie met de Raad van Bestuur. De Ondernemersraad komt nog even langs. In de pauze gaan we lekker samen lunchen en mag je je nieuwe collega’s uitdagen voor een potje tafelvoetbal!

Inzicht in je gedragskenmerken

Maar je gaat ook praktisch aan de slag. Zo maak je kennis met het salesproces binnen Alfa. Je krijgt de eerste handvatten om elke fase in het verkoopproces effectief aan te pakken. Ook krijg je inzicht in je DISC-profiel. Hierdoor weet je wat jouw gedragskenmerken zijn. Je krijgt meer grip op de wijze waarop je met collega’s en klanten nog beter kunt communiceren. Dit resulteert in een prettigere samenwerking en een beter resultaat.

Kortom: een inspirerende dag die we zo laagdrempelig willen houden. Lijkt het jou ook leuk om bij Alfa te werken? Neem dan contact op met Tim Baakman of bekijk de vacatures. 

Bekijk vacatures