Banner

Terugblik Alfa Leerdagen

27 november 2019 | Door:  Adriënne Visscher

Alfa vindt het belangrijk om te investeren in de opleiding en ontwikkeling van alle medewerkers. Daarom vonden op 11 en 18 november de Alfa Leerdagen plaats in Nieuwegein en Zwolle. Het centrale thema was: heb jij lef om te groeien? In twee dagen hebben wij alle collega’s ontmoet. Tijdens de Alfa Leerdagen werden inspirerende workshops gegeven.

De Alfa Leerdag startte met een plenaire opening door de Raad van Bestuur. Daarna ging de groep uiteen en volgde iedere medewerker zijn of haar eigen persoonlijk gekozen programma. Het workshopaanbod was zeer divers. Zo waren er vakinhoudelijke workshops. Maar ook personal branding, leiding geven, focus houden, werken met office 365 waren onderwerpen die aan bod kwamen. Vreneli Stadelmaier gaf een workshop voor womens-only. Dat zorgde voor herkenning, lachen en inzicht. Prof. dr. Gabriël G. Anthonio vertelde een persoonlijk verhaal over leiderschap: “Maak echt contact in een organisatie en zorg voor een veilige omgeving. Geef mensen de aandacht en liefde die ze verdienen. En: voeg geen stress toe aan situaties die al stressvol zijn.”

Ook werken bij Alfa?

Wil je weten wat groeien bij Alfa voor jou inhoudt? Of ken jij iemand uit jouw netwerken die wil werken in de accountancywereld? Kijk dan eens op www.werkenbijalfa.nl. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking en vertellen dan meer over onze organisatie. Leuk om te weten: aan jonge, ambitieuze collega’s wordt een Professioneel Ontwikkeltraject (PO-traject) aangeboden. Een brede opleiding, waarbij jij als persoon centraal staat in de context van professionaliteit, loopbaan, adviseur en klant. Na dit traject ontvang je een erkend post hbo-certificaat en heb je ook nog de mogelijkheid voor verdere ontwikkeling binnen Alfa. 

Adriënne Visscher

Adriënne Visscher

HRM adviseur

088 2531054 | avisscher@alfa.nl


Meer over Adriënne