Actualiteiten Werken bij Alfa

Weergave: Items Tijdlijn

Alfa leerdagen

Alfa leerdagen

7 december 2018 | Adriënne Visscher

De Alfa leerdagen zijn weer achter de rug. Dagen waarbij we met en van elkaar leren door het volgen van inspirerende workshops. Binnen Alfa vinden we het belangrijk om te investeren in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers en bieden daarom graag een stimulerende leeromgeving.

Alfa is een bijzondere werkgever

Alfa is een bijzondere werkgever

3 december 2018 | Andries van der Werf

Per 1 september is Andries van der Werf werkzaam bij Alfa in Leeuwarden. In de functie van agrarisch assistent accountant kan hij zijn ei helemaal kwijt. Een jongeman, pas 21 jaar, en vol ambities. Een kennismaking!

MT500: Alfa scoort goed met aantrekkelijk werkgeverschap

MT500: Alfa scoort goed met aantrekkelijk werkgeverschap

27 september 2018 | Marco Vermin

Alfa staat op de derde plaats genoteerd in de rubriek runner up in de reputatie bij ondernemingen. Ook scoort de organisatie vijf sterren in de rubriek aantrekkelijke werkgever in de sector advocatuur, accountancy & management consultancy. Deze uitslag staat genoteerd in de MT500. De MT500 is het verslag van een jaarlijks onderzoek naar de reputatie van Nederlandse bedrijven. Het onderzoek is uitgevoerd door het Centre for Business Innovation van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Vind voor ons de juiste collega en verdien 200 euro

Vind voor ons de juiste collega en verdien 200 euro

8 augustus 2018 | Rubin Nanarjain

Op dit moment zoeken wij ruim 80 nieuwe medewerkers voor onze 33 vestigingen. Ben jij klant van Alfa en ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan in de accountancy? Tip deze persoon op onze vacatures, wij hebben namelijk een prachtige actie. Bij aanname van de geschikte kandidaat ontvang je van ons een cadeaubon van 200 euro: alsjeblieft!

Fietsend aan het werk bij Alfa

Fietsend aan het werk bij Alfa

18 juli 2018 | Tim Baakman

Bij Alfa vinden we het belangrijk dat onze collega’s fit en gezond blijven. Dit zorgt voor minder werkstress, meer vitaliteit, betere prestaties en meer werkplezier. Wij streven naar een duurzaam HR-beleid en vertalen dit concreet naar de werkvloer.

De Alfa Leerdagen: een korte terugblik

De Alfa Leerdagen: een korte terugblik

8 november 2017 |

Op 4 en 11 september jl. zijn alle collega's van Alfa Accountants en Adviseurs naar het NBC Congrescentrum in Nieuwegein gekomen voor de Alfa Leerdagen. Het doel: ‘Leren van én met elkaar, om zo de klant nog beter te kunnen bedienen’.

75 jaar Alfa: 18 februari 1942 - 2017

75 jaar Alfa: 18 februari 1942 - 2017

18 februari 2017 | Annemiek Pelle

Op 18 februari bestond Alfa officieel 75 jaar! Een mijlpaal waar we het hele jaar bij stil willen staan.

Alfa bestaat 75 jaar!

Alfa bestaat 75 jaar!

2 januari 2017 | Fou-Khan Tsang

Voor Alfa is 2017 een jubileumjaar; wij bestaan dan precies 75 jaar. Wij kijken dit jaar vooral naar kansen die er voor u liggen, om u zo nog beter te kunnen bedienen. 75 jaar is een bijzondere mijlpaal waar wij als organisatie feestelijk bij stil willen staan samen met onze klanten en relaties.

Alfa Accountants en Adviseurs krijgt erkenning als Best for Workers

Alfa Accountants en Adviseurs krijgt erkenning als Best for Workers

15 september, 2016 | Annemiek Pelle

Vorige week zijn de jaarlijkse Best for the World lijsten bekendgemaakt door B the Change Media. Op deze lijsten staan in totaal 515 bedrijven waaronder 24 Nederlandse. Al deze bedrijven zijn B Corps, die op hun eigen impactgebied – werknemers, milieu, klantgroepen of de gemeenschap – bij de top 10% best scorende bedrijven horen. Deze bedrijven hebben via een assessment aangetoond dat ze een uitzonderlijk grote positieve impact maken op de wereld. Alfa is opgenomen in de lijst ‘Best for Workers’ naast de Nederlandse bedrijven Bruggink & van der Velden Advocaten & Belastingadviseurs en dutch.