Actualiteiten Werken bij Alfa

Weergave: Items Tijdlijn

Succesvol event Alfa en FSHAN

Succesvol event Alfa en FSHAN

29 januari 2019 | Rubin Nanarjaïn

Bowlen en tapas eten, een avond om niet meer te vergeten!

Wij doen het samen!

Wij doen het samen!

23 januari 2019 | Rubin Nanarjain

Alfa is anders dan alle andere accountants- en advieskantoren. Bij ons is 96 procent van de medewerkers eigenaar van onze organisatie. Iedere medewerker mag participeren in onze organisatie en de meeste collega’s doen dat dus ook! We zijn hier trots op. We krijgen vaak terug dat collega’s met certificaten nog meer betrokken zijn bij onze organisatie, het versterkt de saamhorigheid oftewel ‘We doen het samen’.

Alfa gooit hoge ogen als aantrekkelijke werkgever

Alfa gooit hoge ogen als aantrekkelijke werkgever

10 januari 2019 | Rubin Nanarjain

Alfa heeft vijf sterren behaald in de MT500 op het gebied van aantrekkelijk werkgeverschap en een derde plaats in de rubriek ‘runner up’ in de reputatie bij ondernemingen. De MT500 is het verslag van het jaarlijkse onderzoek van het Centre for Business van de Erasmus Universiteit Rotterdam naar de reputatie van Nederlandse bedrijven.

Project 'de fiscale jaarrekening'

Project 'de fiscale jaarrekening'

9 januari 2019 | Tim Baakman

Alfa vindt het belangrijk dat we duurzame waarde creëren voor zowel klanten, medewerkers als de maatschappij. In samenwerking met het Windesheim hebben we een project ontwikkeld om zo ook duurzame waarde te creëren voor de nieuwe generatie.

Introductiebijeenkomst 8 januari 2019

Introductiebijeenkomst 8 januari 2019

8 januari 2019 | Rubin Nanarjaïn

Vandaag mochten we weer een groep enthousiaste collega's verwelkomen op ons hoofdkantoor in Wageningen

Even voorstellen...Jan Hansman

Even voorstellen...Jan Hansman

4 januari 2019 | Marlon Dusselaar

Per 1 januari jl. is Jan Hansman bij ons gestart als relatiemanager bij onze vestiging in Dodewaard. Lees hieronder het kennismakingsinterview dat we met hem hadden.

Alfa leerdagen

Alfa leerdagen

7 december 2018 | Adriënne Visscher

De Alfa leerdagen zijn weer achter de rug. Dagen waarbij we met en van elkaar leren door het volgen van inspirerende workshops. Binnen Alfa vinden we het belangrijk om te investeren in de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers en bieden daarom graag een stimulerende leeromgeving.

MT500: Alfa scoort goed met aantrekkelijk werkgeverschap

MT500: Alfa scoort goed met aantrekkelijk werkgeverschap

27 september 2018 | Marco Vermin

Alfa staat op de derde plaats genoteerd in de rubriek runner up in de reputatie bij ondernemingen. Ook scoort de organisatie vijf sterren in de rubriek aantrekkelijke werkgever in de sector advocatuur, accountancy & management consultancy. Deze uitslag staat genoteerd in de MT500. De MT500 is het verslag van een jaarlijks onderzoek naar de reputatie van Nederlandse bedrijven. Het onderzoek is uitgevoerd door het Centre for Business Innovation van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Vind voor ons de juiste collega en verdien 200 euro

Vind voor ons de juiste collega en verdien 200 euro

8 augustus 2018 | Rubin Nanarjain

Op dit moment zoeken wij ruim 80 nieuwe medewerkers voor onze 33 vestigingen. Ben jij klant van Alfa en ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan in de accountancy? Tip deze persoon op onze vacatures, wij hebben namelijk een prachtige actie. Bij aanname van de geschikte kandidaat ontvang je van ons een cadeaubon van 200 euro: alsjeblieft!