Binnen Alfa ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de websites, het aantrekken van bezoekers en het verbeteren van de gebruikerservaring op de websites. Hieronder vallen online marketingactiviteiten zoals weboptimalisatie, zoekmachinemarketing, social media beheer, advertentiecampagnes en e-mailmarketing.

Kortom: ervoor zorgen dat de juiste bedrijven naar onze websites komen, dat zij de informatie vinden die aansluit op hun behoeften en dat zij contact met ons opnemen voor meer informatie of diensten. 

Tevens ben ik voor de vestigingen het aanspreekpunt op het gebied van online marketingactiviteiten. Ik haal voldoening uit het delen van ideëen, kennis en ervaring met mijn collega's. Trek dus gerust aan de bel bij vragen of opmerkingen over de websites of Alfa's online aanwezigheid! 

Wanneer ik de laptop dichtgeklapt heb, hou ik mij bezig met diverse sporten. Ik voetbal, dart en ga actief naar de sportschool. Daarnaast lees ik graag en heb ik een lieftallige vriendin, waarmee ik samenwoon in Veenendaal. Er zijn al-tijd wel leuke of nuttige dingen om te doen!