Rohalt Janssens

Rohalt Janssens

Bureau Vaktechniek Accountancy

Ik ben AA-accountant op het hoofdkantoor in Wageningen en ondersteun mijn collega’s met vragen rondom financiële verslaggeving. De maatschappij verandert snel en wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Ik ben medeverantwoordelijk om de kwaliteit en dienstverlening naar onze klanten op hoog niveau te houden. Hiervoor geef ik trainingen en workshops aan (assistent-) accountants zowel binnen als buiten Alfa. Ook ben ik docent aan de Hogeschool Avans. Ik geef hier lessen zoals financial accounting en consolidatie.

 

Daarnaast zet ik me graag in om de wereld een stukje mooier te maken. Zo ben ik betrokken bij een organisatie die mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek biedt binnen reguliere bedrijven en organisaties.

 

Lees mijn artikel over het anonimiseren van vermogen op Accountancy van Morgen


Recente artikelen van Rohalt

Komen de voordelen van het salderen van onderhanden projecten te vervallen?

Komen de voordelen van het salderen van onderhanden projecten te vervallen?

7 juli 2020

We staan stil bij de presentatie van onderhanden projecten in de balans van de BV. In de jaarverslaggeving rondom onderhanden projecten gaat het een en ander veranderen.

Mag ik winstnemen als een project nog niet is afgerond?

Mag ik winstnemen als een project nog niet is afgerond?

2 april 2020

In een meerluik besteden we aandacht aan de verschillende facetten van onderhanden projecten. In deze tweede bijdrage staan we stil bij de winstneming van onderhanden projecten.