Rohalt Janssens

Rohalt Janssens

Bureau Vaktechniek Accountancy

Ik ben AA-accountant op het hoofdkantoor in Wageningen en ondersteun mijn collega’s met vragen rondom financiële verslaggeving. De maatschappij verandert snel en wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Ik ben medeverantwoordelijk om de kwaliteit en dienstverlening naar onze klanten op hoog niveau te houden. Hiervoor geef ik trainingen en workshops aan (assistent-) accountants zowel binnen als buiten Alfa. Ook ben ik docent aan de Hogeschool Avans. Ik geef hier lessen zoals financial accounting en consolidatie.

 

Daarnaast zet ik me graag in om de wereld een stukje mooier te maken. Zo ben ik betrokken bij een organisatie die mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek biedt binnen reguliere bedrijven en organisaties.

 

Lees mijn artikel over het anonimiseren van vermogen op Accountancy van Morgen


Recente artikelen van Rohalt

Hoe verantwoord je de kosten van groot onderhoud?

Hoe verantwoord je de kosten van groot onderhoud?

4 september 2019

Er gaat in 2019 iets veranderen in de verwerking van de kosten van groot onderhoud in de jaarrekening van de BV.

Administratie voeren: uitbesteden of zelf verzorgen?

Administratie voeren: uitbesteden of zelf verzorgen?

17 juni 2019

Als ondernemer krijg je zonder meer te maken met het bijhouden van een boekhouding. Je financiƫle administratie wordt in een financieel pakket verwerkt, waarna de accountant de jaarrekening kan samenstellen. Wat is wijsheid? Zelf verwerken of toch maar beter uitbesteden?