Rohalt Janssens

Rohalt Janssens

Bureau Vaktechniek Accountancy

Ik ben AA-accountant op het hoofdkantoor in Wageningen en ondersteun mijn collega’s met vragen rondom financiële verslaggeving. De maatschappij verandert snel en wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Ik ben medeverantwoordelijk om de kwaliteit en dienstverlening naar onze klanten op hoog niveau te houden. Hiervoor geef ik trainingen en workshops aan (assistent-) accountants zowel binnen als buiten Alfa. Ook ben ik docent aan de Hogeschool Avans. Ik geef hier lessen zoals financial accounting en consolidatie.

 

Daarnaast zet ik me graag in om de wereld een stukje mooier te maken. Zo ben ik betrokken bij een organisatie die mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek biedt binnen reguliere bedrijven en organisaties.


Recente artikelen van Rohalt

Administratie voeren: uitbesteden of zelf verzorgen?

Administratie voeren: uitbesteden of zelf verzorgen?

17 juni 2019

Als ondernemer krijg je zonder meer te maken met het bijhouden van een boekhouding. Je financiële administratie wordt in een financieel pakket verwerkt, waarna de accountant de jaarrekening kan samenstellen. Wat is wijsheid? Zelf verwerken of toch maar beter uitbesteden?

Hoe een leasecontract je bankrente kan beïnvloeden

Hoe een leasecontract je bankrente kan beïnvloeden

11 april 2019

Is het binnenkort tijd om te gaan (her)investeren in je BV? En overweeg je de investering via een leaseovereenkomst aan te gaan? Houd dan rekening met de ontwikkelingen in de jaarverslaggeving. Zorg dat je je bankafspraken blijft nakomen. En schrik niet als je accountant aangeeft dat je minder vrijstellingen hebt in je jaarverslaggeving.