Frank Troost

Frank Troost

Senior personeelsadviseur

Voor Salaris en Personeel werk ik in Nijkerk als senior personeelsadviseur. Met mijn ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening help ik u als jurist arbeidsrecht graag bij uw personeel. Het liefst voorkom ik voor of samen met u problemen. 

Maar anders los ik ze graag voor u op. Hierbij kunt u denken aan personeel dat niet functioneert, langdurig ziek is of veelvuldig verzuimt. Of als de bedrijfseconomische situatie of verkoop van uw onderneming ontslag van personeel noodzakelijk maakt.
U kunt mij bellen bij vragen over (toepassing van) arbeidsovereenkomsten, uw huidige of eventueel nieuwe cao, en in verband met de inzet van zzp'ers.
Daarnaast maak of beoordeel ik graag regelingen voor uw personeel, zoals voor uw auto's van de zaak of uw Personeelshandboek.

Ook voor alle vragen over uw pensioenregeling kunt u bij mij terecht.


Recente artikelen van Frank

NOW 2.0: verlenging overheidssteun met nieuwe spelregels

NOW 2.0: verlenging overheidssteun met nieuwe spelregels

25 juni 2020

Op 22 juni is de officiƫle regeling gepubliceerd over de verlenging van de NOW-regeling (NOW 2.0). Daarvoor kunnen vanaf 6 juli aanvragen worden ingediend.

NOW-subsidie telt niet mee als omzet

NOW-subsidie telt niet mee als omzet

11 juni 2020

De tegemoetkoming in de loonkosten die werkgevers vanwege de coronacrisis kunnen aanvragen, telt niet mee als omzet voor de NOW-subsidie.