Voor Salaris en Personeel werk ik in Nijkerk als senior personeelsadviseur. Met mijn ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening help ik u als jurist arbeidsrecht graag bij uw personeel. Het liefst voorkom ik voor of samen met u problemen. 

Maar anders los ik ze graag voor u op. Hierbij kunt u denken aan personeel dat niet functioneert, langdurig ziek is of veelvuldig verzuimt. Of als de bedrijfseconomische situatie of verkoop van uw onderneming ontslag van personeel noodzakelijk maakt.
U kunt mij bellen bij vragen over (toepassing van) arbeidsovereenkomsten, uw huidige of eventueel nieuwe cao, en in verband met de inzet van zzp'ers.
Daarnaast maak of beoordeel ik graag regelingen voor uw personeel, zoals voor uw auto's van de zaak of uw Personeelshandboek.

Ook voor alle vragen over uw pensioenregeling kunt u bij mij terecht.


Recente artikelen van Frank

NOW 3.0: voortzetting én afbouw looncompensatie

NOW 3.0: voortzetting én afbouw looncompensatie

15 september 2020

De tegemoetkoming in loonkosten wordt voortgezet tot 1 juli 2021, maar wordt afgebouwd. Je omzetverlies moet steeds hoger zijn om in aanmerking te komen. Wat verandert er met NOW 3.0?

NOW 2.0: verlenging overheidssteun met nieuwe spelregels

NOW 2.0: verlenging overheidssteun met nieuwe spelregels

25 juni 2020

Op 22 juni is de officiële regeling gepubliceerd over de verlenging van de NOW-regeling (NOW 2.0). Daarvoor kunnen vanaf 6 juli aanvragen worden ingediend.